.
.
.
.
.

Δευτέρα, 11 Απριλίου 2022

10 προσληφθέντες εργάτες για 5 ημερομίσθια τον Απρίλιο στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα

Τις 10 προσλήψεις εργατών για 5 ημερομίσθια το μήνα Απρίλιο γνωστοποίησε με απόφασή του ο Δήμαρχος Λίμνης Πλαστήρα Π. Νάνος μετά από σχετική πρόσκληση υποβολής αιτήσεων για συνολικά έως 10 άτομα που προηγήθηκε.

Μ. Τετάρτη και Μ. Σάββατο τα εξ αναβολής της Αναγέννησης

Το πρόγραμμα των εξ αναβολής αγώνων γνωστοποίησε η Super League 2 για τον 1ο όμιλο με την Αναγέννηση να αγωνίζεται τη Μ. Τετάρτη στην Καβάλα στο (δις) εξ αναβολής της 2ης αγωνιστικής και ακολούθως το Μ. Σάββατο για την 27η αγωνιστική υποδεχόμενη τη Β' ομάδα του Ολυμπιακού.

Τιμή και κόστος παραγωγής θα καθορίσουν τις καλλιέργειες στο ν. Καρδίτσας - Οι εκτιμήσεις για το 2022

Τα προϊόντα που παραδοσιακά αποτελούν τις μεγαλύτερες καλλιέργειες στο νομό Καρδίτσας θα παρουσιάσουν φέτος μία μικρή αύξηση σε αντίθεση με άλλα που, κυρίως το κόστος παραγωγής θα μειώσει τα στρέμματα που θα τα φιλοξενήσουν.

Σε ρυθμούς τζαζ η κεντρική πλατεία της Καρδίτσας (+Φώτο +Βίντεο)

Γέμισε ρυθμούς και μελωδίες τζαζ η κεντρική πλατεία της Καρδίτσας λίγο μετά τη δύση του ηλίου, όταν το σύνολο τζαζ του Μουσικού Σχολείου Καρδίτσας ξεκίνησε να παρουσιάζει ένα μικρό αφιέρωμα στο συγκεκριμένο είδος μουσικής που πρωτοεμφανίστηκε στα saloon της Αμερικής στα τέλη του 19ου αιώνα και  έφτασε στον ελλαδικό χώρο τη δεκαετία του '30 από τους συνθέτες της λεγόμενης ελαφράς μουσικής της εποχής του μεσοπολέμου.

Ενημέρωση σχετικά με απατηλό ηλεκτρονικό μήνυμα που διακινείται ως δήθεν επιστολή της Ελληνικής Αστυνομίας

Ανακοινώνεται ότι το παρακάτω κείμενο - μήνυμα, που διακινείται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mails), ως δήθεν επιστολή της Ελληνικής Αστυνομίας, είναι καταφανώς ψευδεπίγραφο και απατηλό και αποστέλλεται από δράστες που επιχειρούν προφανώς να εξαπατήσουν – παραπλανήσουν τους πολίτες.

Ανοίγει εκ νέου η πλατφόρμα arogi.gov.gr για τους πληγέντες από τον σεισμό της 3ης Μαρτίου 2021 στη Θεσσαλία, για τροποποίηση δηλώσεων

Ανοίγει εκ νέου η πλατφόρμα arogi.gov.gr για τους δικαιούχους που επλήγησαν από τον σεισμό της 3ης Μαρτίου 2021 και θέλουν να τροποποιήσουν την υφιστάμενη δήλωσή τους για τη χορήγηση πρώτης αρωγής έναντι στεγαστικής συνδρομής, σε συνέχεια της δημοσίευσης της σχετικής κοινής υπουργικής απόφασης Αριθμ. 46960 ΕΞ 2022 (ΦΕΚ B’ 1714/08.04.2022).

Ψήφισμα του Δ.Σ. Λίμνης Πλαστήρα για την απώλεια του Πρωτοπρεσβύτερου ιερέα Βασίλειου Νάνου

Το Δημοτικό Συμβούλιο Λίμνης Πλαστήρα, με την αγγελία του θανάτου του πρωτοπρεσβύτερου παπα-Βασίλη Νάνου και αρχιερατικού Επιτρόπου Νευροπόλεως της Ι.Μ.Θ.Φ. μέχρι συνταξιοδοτήσεως, άξιου ιερέα με σχεδόν μισό αιώνα προσφοράς στην Εκκλησία και τον Άνθρωπο, σε έκτακτη συνεδρίαση αποφάσισε τα εξής:

Λάρισα: Μεγάλη άσκηση ετοιμότητας για σεισμό

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση ετοιμότητας με την κωδική ονομασία «Λαπίθης 2022» που διοργάνωσε η Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Θεσσαλίας, η οποία είχε το συντονισμό των εμπλεκόμενων φορέων σύμφωνα με το σχέδιο «Εγκέλαδος».

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ