.
.
.
.
.

Τρίτη, 12 Απριλίου 2022

Μια …εντεκάδα προτεραιοτήτων για την επούλωση των «πληγών» του "Ιανού" συναποφάσισαν Περιφέρεια και φορείς της Καρδίτσας (+Φώτο +Βίντεο)

Στην ιεράρχηση των προτεραιοτήτων και των κοινών στοχεύσεων που θέτει η Περιφέρεια Θεσσαλίας σε συμφωνία και σύμπλευση με τους Δήμους και τους Τοπικούς Οργανισμούς Εγγείων Βελτιώσεων της ΠΕ Καρδίτσας, προκειμένου να επουλωθούν οι «πληγές» του Ιανού στις υποδομές, αλλά και στους παραγωγικούς πυλώνες της τοπικής οικονομίας,

Συνεργασία Περιφέρειας Θεσσαλίας και ΕΚΑΒ για εκπαιδευτικό πρόγραμμα παροχής πρώτων βοηθειών

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για τη σωστή παροχή  πρώτων βοηθειών - επείγουσας προνοσοκομειακής βοήθειας  ξεκινά σε συνεργασία της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του ΕΚΑΒ.

Βασ. Κοντοζαμάνης: Βγήκε από το νοσοκομείο μετά την πνευμονική εμβολή

Θετική κατάληξη είχε η περιπέτεια της Υγείας του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Βασίλη Κοντοζαμάνη, καθώς πήρε εξιτήριο από το Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» σε λιγότερο από μία εβδομάδα.

Φ. Αλεξάκος: "Η ανάθεση μελέτης σχετικά με την πλημμύρα από το φαινόμενο "Ιανός" και οι μεγάλες ευθύνες της Περιφέρειας"

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας τον Δεκέμβρη του 2020 ανέθεσε μία μελέτη με τίτλο: Υδρολογική και Υδραυλική ανάλυση της πλημμύρας 18ης Σεπτεμβρίου 2020 από το φαινόμενο "Ιανός", με κόστος 36.971,96 €.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ