.
.
.
.

Τετάρτη, 13 Απριλίου 2022

Συνάντηση του Δημάρχου Αργιθέας με τον Γ.Γ. Χωρικού Σχεδιασμού και Αστικού Περιβάλλοντος για το Τοπικό Πολεοδομικό Σχέδιο

Το Τοπικό Πολεοδομικό Σχέδιο του Δήμου Αργιθέας θα συμπεριληφθεί στον ερχόμενο τρίτο κύκλο προκηρύξεων από το αρμόδιο πρόγραμμα του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, το οποίο θα ξεκινήσει κατά το αμέσως επόμενο διάστημα και θα αφορά στο σύνολο της επικράτειας του ορεινού Δήμου, δηλαδή και στις τρεις Δημοτικές Ενότητες.

Συνάντηση με τη Γ.Γ. Ενέργειας και Ορυκτών Πρώτων Υλών Αλ. Σδούκου είχε ο Γ. Κωτσός

Με τη Γενική Γραμματέα Ενέργειας και Ορυκτών Πρώτων Υλών κ. Αλεξάνδρα Σδούκου πραγματοποίησε συνάντηση ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Καρδίτσας κ. Γιώργος Κωτσός.

Στο Π.Δ.Ε. της Περιφέρειας Θεσσαλίας δύο νέα έργα για αποκαταστάσεις από τον "Διομήδη" στην Π.Ε. Τρικάλων

Στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας εντάσσονται δύο νέα έργα, συνολικού προϋπολογισμού 3.500.000 ευρώ, για αποκαταστάσεις δρόμων και ποταμών που υπέστησαν ζημιές από την κακοκαιρία «Διομήδης» στην Π.Ε. Τρικάλων.

Παρατηρητήριο Κοινωνικής Ένταξης Θεσσαλίας: Συνάντηση εργασίας για τη σχολική διαρροή σε εκπαιδευτικές μονάδες της Νέας Σμύρνης όπου φοιτούν μαθητές Ρομά

Το Τμήμα του Περιφερειακού Παρατηρητηρίου Κοινωνικής Ένταξης της Διεύθυνσης Κοινωνικής Μέριμνας Περιφέρειας Θεσσαλίας, στο πλαίσιο των συνεργασιών που αναπτύσσει με διάφορους φορείς, τη Δευτέρα 11 Απριλίου συγκάλεσε σύσκεψη στο χώρο του αμφιθεάτρου του 33ου Δημοτικού Σχολείου της Λάρισας, στη συνοικία της Ν. Σμύρνης.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ