.
.
.
.
.

Σάββατο, 16 Απριλίου 2022

Έχασε τη μάχη στο Γ.Ν. Καρδίτσας ο 16χρονος από τη Ματαράγκα

Τη σημαντικότερη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή έχασε ο 16χρονος μαθητής από τη Ματαράγκα το βράδυ του Σαββάτου (16/4) περίπου 36 ώρες μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε με το δίκυκλό του.

Συντονίζονται και συνεχίζουν τον αγώνα τους οι Καρδιτσιώτες που αντιτίθενται στην υποχρεωτικότητα των εμβολίων (+Φώτο +Βίντεο)

Την άμεση επιστροφή στις θέσεις εργασίας τους των υγειονομικών που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα λόγω της άρνησής τους να εμβολιαστούν κατά του κορωνοϊού, την  κατάργηση της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού,

Κοινή εκδήλωση Κέντρου Γυναικών και Δήμου Καρδίτσας στο πλαίσιο του προγράμματος “Children First”

Ο Δήμος Καρδίτσας και το Κέντρο Γυναικών Καρδίτσας διοργανώνουν τη Δευτέρα 18 Απριλίου στις 18:00 στην αίθουσα της ΠΕΔ Καρδίτσας (Μ. Αλεξάνδρου 3, 1ος όροφος) ενημερωτική εκδήλωση στο πλαίσιο του προγράμματος “Children First”, Ν. 856617.

Παραμένει στη Μ.Ε.Θ. του νοσοκομείου ο 16χρονος - Σημαντική ανταπόκριση στο κάλεσμα για αιμοδοσία

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Καρδίτσας, ο 16χρονος από την Ματαράγκα, που την Παρασκευή 15 Απριλίου τραυματίστηκε σε τροχαίο.

Συγχαρητήρια δήλωση του Δημάρχου Μουζακίου για την επιτυχία της σχολικής ομάδας ποδοσφαίρου αγοριών του ΕΠΑΛ Μουζακίου

Η ουσιαστική στήριξη της Διεύθυνσης και των καθηγητών του ΕΠΑ.Λ. Μουζακίου, σε συνδυασμό με την άριστη καθοδήγηση του γυμναστή – προπονητή κ. Ευάγγελου Καραμπέκου, δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για την εντυπωσιακή πορεία πρωταθλητισμού που διέγραψε φέτος η ποδοσφαιρική ομάδα του σχολείου μας.

Συγχαρητήριο μήνυμα του Βουλευτή Γ. Κωτσού στον Α.Σ. Καρδίτσας

Η ομάδα της Α.Σ. Καρδίτσας για ακόμη μία φορά μας έκανε όλους υπερήφανους καθώς από την ίδρυση του το 2006, κατέκτησε σήμερα για πρώτη φορά στην ιστορία του το πρωτάθλημα στην Α2 κατηγορία και πέτυχε την άνοδο του στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ