.
.
.
.

Κυριακή, 17 Απριλίου 2022

Ι. Κολοβός: "Ακυβέρνητο καράβι φαίνονται να μοιάζουν τα προβλήματα της Τ.Κ. Ραχούλας από πλευράς Δήμου Καρδίτσας, Δ.Ε.Υ.Α.Κ. και Περιφέρειας Θεσσαλίας"

Αρχίζω με τους προβληματισμούς μου με την Δ.Ε.Υ.Α.Κ.

Ελπίζω εν όψει της θερινής περιόδου να έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα, ώστε να μην έχουμε πάλι τις ίδιες ιστορίες και την ταλαιπωρία με την περσινή χρονιά.

22 μήνες αναμονής για τον Πολυχώρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου Καρδίτσας

Έχουν περάσει 22 μήνες από τον Ιούνιο του 2020, όταν και ανακοινώθηκε η ένταξη του έργου κατασκευής Πολυχώρου Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου Καρδίτσας, στο ΕΣΠΑ 2014-2020 της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Εκ νέου "πρίγκηπας" στο Μόντε Κάρλο ο Στ. Τσιτσιπάς!

Ονειρεμένο ξεκίνημα στη χωμάτινη σεζόν για τον Στέφανο Τσιτσιπά, που με το πόδι κολλημένο στο «γκάζι», παίζοντας υπέροχο τένις επικράτησε 2-0 σετ του Αλεχάντρο Νταβίντοβιτς Φοκίνα και έκατσε ξανά στον… θρόνο του στο Monte Carlo Masters.

Οι πληρωμές από e-ΕΦΚΑ, ΟΠΕΚΑ και ΟΑΕΔ από 18-22 Απριλίου

Την καταβολή των κύριων και επικουρικών συντάξεων Μάϊου και της έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης σε χαμηλοσυνταξιούχους, ανασφάλιστους υπερήλικες, δικαιούχους αναπηρικών επιδομάτων ΟΠΕΚΑ, δικαιούχους Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος και δικαιούχους Επιδόματος Παιδιού περιλαμβάνει - μεταξύ άλλων - ο προγραμματισμός των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΟΠΕΚΑ και ΟΑΕΔ για την περίοδο 18-22 Απριλίου.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ