.
.
.
.
.

Δευτέρα, 18 Απριλίου 2022

Βαρύ πένθος για τον Κριστιάνο Ρονάλντο: Πέθανε ένα από τα νεογέννητα δίδυμα

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σόκαρε τους φιλάθλους όλου του κόσμου με ανάρτησή του, καθώς στη γέννηση των δίδυμων που περίμενε με τη σύντροφό του Χεορχίνα, το ένα εκ των δύο παιδιών άφησε την τελευταία του πνοή.

Προσωρινός ανάδοχος, με έκπτωση 3,6%, για το μεγάλο έργο με τα ψηφιακά υδρόμετρα της ΔΕΥΑΚ

Στην ανάδειξη προσωρινού αναδόχου για το έργο «Προμήθεια, εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία ψηφιακών υδρόμετρων της ΔΕΥΑ Καρδίτσας», προχώρησε το Δ.Σ. της Δημοτικής Επιχείρησης, με απόφαση που έλαβε την Δευτέρα 18 Απριλίου.

Πρόγραμμα Children First: «Ασπίδα» για παιδιά θεατές ή θύματα ενδοοικογενειακής βίας (+Φώτο +Βίντεο)

Σύμφωνα με έρευνες ένα στα τέσσερα παιδιά κάτω των πέντε ετών ζει με μια μητέρα που είναι θύμα συντροφικής βίας. Στην Ιταλία, 1600 παιδιά έγιναν μάρτυρες του φόνου των μητέρων τους από το 2006 έως το 2016…

Συγχαρητήριο μήνυμα του Δημάρχου Μουζακίου Θ. Στάθη για την άνοδο του Α.Σ.Κ. στη Basket League

Την καλύτερη περίοδο στην αθλητική ιστορία του διανύει ο Νομός Καρδίτσας χάρη στο μοναδικό επίτευγμα της ομάδας μπάσκετ του «Αθλητικού Συλλόγου Καρδίτσας», η οποία, μετά από ξέφρενη πορεία στο πανελλήνιο πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας, επέτυχε την πολυπόθητη για όλους άνοδο στη basket league.

Ο ΕΟΔΥ «καθησυχάζει» για την Σανγκάη: Η διάψευση για τη νέα μετάλλαξη

Ο ΕΟΔΥ, με ανακοίνωσή του, αναφέρεται στην ανησυχία που έχει προκληθεί για την εξέλιξη της πανδημίας του κορονοϊού στη Σανγκάη αλλά και για το αν πίσω από το σκληρό lockdown κρύβεται κάτι.

Άνοιξε η πλατφόρμα myCAR για τα τέλη κυκλοφορίας με το μήνα, πώς θα πάρετε «πίσω» τις πινακίδες

Σε λειτουργία τέθηκε η δυνατότητα πληρωμής για τα τέλη κυκλοφορίας με το μήνα για όσους έχουν κάνει άρση ακινησίας των οχημάτων τους και να πάρουν «πίσω» τις πινακίδες, που φέτος υπολογίζονται περίπου σε 130.000.

Συλλυπητήριο μήνυμα του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού για το θάνατο της Θέλμας Ζητωνούλη

Μια σπουδαία Κυρία της Λάρισας, που αφιερώθηκε με πάθος στην προστασία και ανάδειξη της λαϊκής μας παράδοσης, προσδίδοντας στο Λύκειο των Ελληνίδων Λάρισας διεθνή αναγνώριση και ακτινοβολία, έφυγε από τη ζωή.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ