.
.
.
.

Τρίτη, 19 Απριλίου 2022

Δ.Σ. Μουζακίου: Ένταση για την παλιά γέφυρα ενώ ο γερανός παίρνει θέση για τη νέα…

Το θέμα της γέφυρας του Μουζακίου και της απόφασης που έλαβε το  Δημοτικό Συμβούλιο Μουζακίου  στην έκτακτη συνεδρίαση που πραγματοποίησε στις 12 Απριλίου, όπου τάχθηκε ομόφωνα υπέρ της κήρυξής της ως ιστορικό διατηρητέο μνημείο και υπέρ της υποβολής αιτήματος  προς το Υπουργείο Υποδομών να σταματήσει άμεσα τη διαδικασία για την καθαίρεσή της και να  μελετήσει την αποκατάσταση και την τροποποίησή της σε πεζογέφυρα,

Μπ. Παπαδόπουλος στο Δ.Σ. Σοφάδων: Καταγγελίες για πληρωμές έργων που δεν εκτελέστηκαν

Σε σειρά καταγγελιών για έργα που ανατέθηκαν, πληρώθηκαν, αλλά δεν κατασκευάστηκαν, προχώρησε ο πρώην δήμαρχος Σοφάδων και νυν επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας κ. Μπάμπης Παπαδόπουλος, κατά την διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου της Μ. Τρίτης.

Δήμος Αργιθέας: Υπεγράφη η σύμβαση του έργου "Βελτίωση και συντήρηση έργων τεχνικών υποδομών"

Υπεγράφη σήμερα Μ. Τρίτη (19/4) μεταξύ του Δημάρχου Αργιθέας Α. Στεργίου και του αναδόχου η σύμβαση του έργου "Βελτίωση και συντήρηση έργων τεχνικών υποδομών", συνολικού προϋπολογισμού 229.100 ευρώ.

Σε λειτουργία η πλατφόρμα για τον έλεγχο του δικαιώματος έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης Πάσχα 2022

Η Διοίκηση του e-ΕΦΚΑ υπενθυμίζει ότι την Μεγάλη Τετάρτη 20 Απριλίου 2022 καταβάλλεται στους λογαριασμούς 634.000 χαμηλοσυνταξιούχων η έκτακτη οικονομική ενίσχυση Πάσχα 2022 που ανέρχεται στο ποσό των 200€.

Μετακίνηση υπαλλήλων Δ.Ο.Π.Α.Κ. στο Δήμο: Η «απόρριψη» μετετράπη σε αίτημα αιτιολόγησης από την Αποκεντρωμένη

Προσπάθεια να ξεπεραστούν τα προβλήματα που προέκυψαν στην μετακίνηση υπαλλήλων του ΔΟΠΑΚ προς τον Δήμο και εντοπίστηκαν από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση, γίνεται από τη νομική υπηρεσία του Δήμου, σύμφωνα με τα όσα τόνισε στο Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας στη συνεδρίαση με τηλεδιάσκεψη της Μ. Τρίτης (19/4) ο δήμαρχος κ. Τσιάκος.

Ε.Ι.Ν.Κ.Υ.Ν.Κ. και Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων: 1η Μάη - Κάλεσμα σε Σύσκεψη Συντονισμού και Δράσης

Το Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων και Υπαλλήλων με σχέση Ιδιωτικού Δικαίου και η Ένωση Ιατρών Νοσοκομείου και ΚΥ ν.Καρδίτσας (ΕΙΝΚΥΝΚ) απευθύνουμε πλατύ αγωνιστικό κάλεσμα σε όλα τα σωματεία δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, στους συλλόγους και τις ενώσεις των αυτοαπασχολούμενων της πόλης, στους αγροτικούς συλλόγους του νομού, στους συνταξιούχος, στις γυναίκες, στη νεολαία.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ