.
.
.
.
.

Πέμπτη, 21 Απριλίου 2022

Άρδευση: Άμεση αποκατάσταση των βλαβών της ΔΕΗ ζήτησαν οι Δήμαρχοι Σοφάδων και Παλαμά

Σε εξαιρετικά δυσχερή θέση κινδυνεύουν να περιέλθουν εκατοντάδες αγροτικά νοικοκυριά στους Δήμους Σοφάδων και Παλαμά, καθώς η αρδευτική περίοδος ξεκίνησε και υπάρχει άμεση ανάγκη αποκατάστασης των ζημιών στο δίκτυο της ΔΕΔΔΗΕ.

Επί ποδός η τροχαία και ο μηχανισμός της Αστυνομικής Δ/νσης Καρδίτσας - Αυξημένη κίνηση σε όλο το νομό

Αυξημένη είναι η κίνηση σε ολόκληρο το οδικό δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας καθώς συνεχίζεται και κορυφώνεται η έλευση των ετεροδημοτών στα πάτρια εδάφη.

Στις 15 Μαΐου τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ - Π.Σ. εκλέγουν πρόεδρο και νέα κεντρική επιτροπή - Οι υποψήφιοι για την Κ.Ε. από τη Θεσσαλία

Το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, που διεξήχθη από τις 14 ως τις 17 Απριλίου στην Αθήνα, αποτέλεσε μια γιορτή εσωκομματικής δημοκρατίας και διαλόγου, με τη συμμετοχή 5.500 συνέδρων.

Νέο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό αποκτά το ΕΚΑΒ με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 2014 -2020

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός έδωσε την έγκριση για τη δημοπράτηση δύο νέων έργων συνολικού προϋπολογισμού ένταξης 381.008 ευρώ για την ενίσχυση του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας.

Ε.Ο.Δ.Υ. (21/04): 43 νέοι θάνατοι και 6.755 κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα - 63 κρούσματα στο ν. Καρδίτσας

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Μ. Πέμπτης 21 Απριλίου 2022 από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ