Κελεπούρης Λάμπρος
Τσιρογιάννη Φανή
Εκίζογλου Σπυρίδων
.
.
.
.

Παρασκευή, 22 Απριλίου 2022

Σε κατανυκτικό κλίμα η περιφορά και η συνάντηση των Επιταφίων στην κεντρική πλατεία της Καρδίτσας (+Φώτο +Βίντεο)

«Αἱ γενεαὶ πᾶσαι, ὕμνον τῇ Ταφῇ σου, προσφέρουσι Χριστέ μου..» και όλα τα υπόλοιπα υπέροχα Εγκώμια του Επιτάφιου Θρήνου, «πλημμύρισαν» την κεντρική πλατεία της Καρδίτσας το βράδυ της Μ. Παρασκευής, από τα χείλη του κλήρου και εκατοντάδων Καρδιτσιωτών, κατά την συνάντηση των Επιταφίων όλων των Ιερών Ναών της πόλης, η οποία πραγματοποιήθηκε σε κλίμα βαθιάς θρησκευτικής κατάνυξης και συγκίνησης για την κορύφωση του Θείου Δράματος.

Πρόγραμμα επισκέψεων αγροτικών ιατρών στα Π.Ι. του Δήμου Αργιθέας από 25/4 έως και 2/5

Ενημερώνουμε τους δημότες μας για το πρόγραμμα επισκέψεων των αγροτικών ιατρών στα Περιφερειακά Ιατρεία του Δήμου Αργιθέας, από 25-4-2022 μέχρι 2-5-2022, για το οποίο μας  πληροφόρησε επίσημα το Κέντρο Υγείας Μουζακίου, και συγκεκριμένα:

Παρουσίαση βιβλίου του Χρυσόστομου Μητροπάνου για το Νεομάρτυρα Κωνσταντίνο Εκ Καππούας

Μια πολύ όμορφη εκδήλωση διοργανώνει ο Δήμος Μουζακίου, την Τρίτη 26-4-2022 και ώρα 19:00 μμ στο Πνευματικό Κέντρο της Τ.Κ. Καππά, για την παρουσίαση του βιβλίου του γνωστού αοιδού και δημοτικού συμβούλου του Δήμου κ. Χρυσόστομου Μητροπάνου με τίτλο: «ΝΕΟΜΑΡΤΥΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΕΚ ΚΑΠΠΟΥΑΣ ΟΥ Η ΜΝΗΜΗ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΙΗ’ (18)», σε ποίηση Γεωργίου Αποστολάκη του από δικαστών και μελοποίηση του ιδίου.

Ε.Ο.Δ.Υ. (22/04): 30 νέοι θάνατοι και 7.014 κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα - 77 κρούσματα στο ν. Καρδίτσας

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Μ. Παρασκευής 22 Απριλίου 2022 από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ