.
.
.
.
.

Σάββατο, 23 Απριλίου 2022

«Πράσινο φως» στο έργο αναβάθμισης της πλατείας Δικαστηρίων από το Κεντρικό Συμβούλιο Αρχιτεκτονικής

"Πράσινο φως" για την ένταξη και χρηματοδότηση του έργου «Αισθητική, περιβαλλοντική και βιοκλιματική αναβάθμιση της Πλατείας Δικαστηρίων του Δήμου Καρδίτσας» στο Πρόγραμμα «Παρεμβάσεις με στόχο τη βελτίωση του Δημόσιου Χώρου», ύψους 204 εκατ. ευρώ που χρηματοδοτείται με κονδύλια από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, «άναψε» το Κεντρικό Συμβούλιο Αρχιτεκτονικής (Κ.Σ.Α.) που συνεδρίασε υπό την προεδρία του Γενικού Γραμματέα Χωρικού Σχεδιασμού και Αστικού Περιβάλλοντος, κ.  Ευθύμιου Μπακογιάννη.

Ε.Ο.Δ.Υ. (23/04): 28 νέοι θάνατοι και 4.175 κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα - 43 κρούσματα στο ν. Καρδίτσας

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα του Μ. Σαββάτου 23 Απριλίου 2022 από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

SL2: Πέρασε νικηφόρα από την Καρδίτσα η Β' ομάδα του Ολυμπιακού Πειραιώς

Στον αγωνιστικό χώρο του Δημοτικού Σταδίου Καρδίτσας βρέθηκαν το μεσημέρι του Μ. Σαββάτου Αναγέννηση και Ολυμπιακός Πειραιώς Β' για το εξ αναβολής παιχνίδι της 27ης αγωνιστικής με τους ερυθρόλευκους να φθάνουν στη νίκη με 0-1.

Επιστολή προς τον Δήμαρχο Μουζακίου: «Αλήθειες και ψέματα»

Στη Δημοτική Συνεδρίαση του Δήμου Μουζακίου της 19ης Απριλίου 2022 μετά από ερώτηση του επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Δημοτικού συμβούλου κ. Λάμπρου Γιώτη αλλά και σε προγενέστερες συνεδριάσεις από τον κ. Επ. Γκινή , της κυρίας Β. Ντούρβα αλλά και άλλων συμβούλων προς τον Δήμαρχο του Δ. Μουζακίου κ. Θ. Στάθη αν έχει αποσταλεί στο Υ. Πολιτισμού η μελέτη της διαμόρφωσης-ανάπλασης του χώρου της σπηλιάς Καραϊσκάκη ο κύριος Δήμαρχος απάντησε ότι ναι, έχει αποσταλεί και ότι δεν αρκεί μόνο αυτό αλλά θα πρέπει όπως χαρακτηριστικά δήλωσε να πιέσουμε το Υ.Π. και αν χρειαστεί να παραστούμε και οι ίδιοι έτσι ώστε να ευοδωθούν οι προσπάθειες για χρηματοδότηση του έργου.

Ενημερωτικά φυλλάδια διένειμαν αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Π.Α.Θ.Ε. Μαγνησίας σε οδηγούς οχημάτων

Ενημερωτικά φυλλάδια τροχαίας με συμβουλές οδικής ασφάλειας και κυκλοφοριακής αγωγής, ενόψει των ημερών του Πάσχα, διανεμήθηκαν χθες (22-04-2022), Μεγάλη Παρασκευή, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Π.Α.Θ.Ε. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, στο Σταθμό Διοδίων Πελασγίας.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ