.
.
.
.

Τρίτη, 26 Απριλίου 2022

Προκηρύχθηκαν 18 θέσεις αγροτικών ιατρών σε Περιφερειακά Ιατρεία του ν. Καρδίτσας

Στην προκήρυξη των κενών θέσεων Γενικών Νοσοκομείων - Κέντρων Υγείας, Κέντρων Υγείας, Πολυδύναμων Περιφερειακών Ιατρείων, Ειδικών Περιφερειακών Ιατρείων  και Πλοίων καθώς και θέσεων που πρόκειται να μείνουν κενές μέχρι τις 31 Αυγούστου για την κάλυψή τους από  ιατρούς με τίτλο ειδικότητας Γενικής Ιατρικής, ιατρούς υπόχρεους υπηρεσίας υπαίθρου και  ιατρούς υπηρεσίας υπαίθρου επί θητεία, προχώρησε το Υπουργείο Υγείας.

Υπ. Παιδείας: Ανακοινώθηκαν οι αναμορφωμένοι αξιολογικοί πίνακες για τους Διευθυντές Εκπαίδευσης

Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώθηκαν οι αναμορφωμένοι, μετά τις ενστάσεις, αξιολογικοί πίνακες των υποψηφίων Διευθυντών Εκπαίδευσης  με αξιολογική σειρά, σύμφωνα με τα κριτήρια επιλογής των περ. α) και β) της παρ. 1 του άρθρου 32, του ν. 4823/2021(Α΄ 136).

Απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών άνω των 3,5 τόνων κατά την εορτή της Πρωτομαγιάς

Για την ασφαλέστερη κίνηση των οχημάτων και τη βελτίωση της οδικής κυκλοφορίας κατά την εορτή της Πρωτομαγιάς, εκτός των μέτρων διευκόλυνσης της κυκλοφορίας που θα ληφθούν σε τοπικό επίπεδο, θα ισχύσει και απαγόρευση κίνησης φορτηγών αυτοκινήτων μεγίστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων ως κατωτέρω:

Παρουσιάστηκε από τον Ι. Ραχωβίτσα στο Φανάρι το Ινστιτούτο Αντιναρκωτικής Δράσης (P.A.D.A.)

Το P.A.D.A. (PROTECTION AGAINST DRUG ADDICTION), INSTITUTE αποτελεί την πρώτη οργανωμένη συνεργατική προσπάθεια που γίνεται στην Ελλάδα ενάντια στη σύγχρονη μάστιγα των ναρκωτικών.

Δρομολογείται η κατασκευή υπόγειου δικτύου άρδευσης 13,6 χλμ για 3.000 στρέμματα αγροτικής γης στη Βασιλική Τρικάλων

Δρομολογείται η κατασκευή νέων υπόγειων αρδευτικών δικτύων σε συνολικό μήκος 13,6 χλμ. και η εγκατάσταση νέων ηλεκτρικών πινάκων και ρυθμιστών στροφών (Inverter) σε έξι υφιστάμενα αντλιοστάσια στην Τοπική Κοινότητα Βασιλικής Τρικάλων.

Δημοπρατούνται η συντήρηση και η σήμανση πεζοπορικών διαδρομών, συνολικού μήκους 70 χιλιομέτρων, στην Αλόννησο

Τη συντήρηση και σήμανση πεζοπορικών διαδρομών, συνολικού μήκους 70 χιλιομέτρων, στην Αλόννησο δημοπρατεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας με έργο συνολικού προϋπολογισμού 95.480 ευρώ που χρηματοδοτεί από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας.

Αστ. Βασιλάκος: "Ζητείται αξιοπιστία ...στο οικόπεδο του Κ.Υ. Μουζακίου"

Αγαπητοί Πολίτες

Οι εργασίες αποκατάστασης βλαβών Ιανού ανέδειξαν και επικαιροποίησαν για πολλοστή φορά τις ευθύνες αλλά και την τραγική και βασανιστική διαπίστωση της αδιανόητης, επιζήμιας και αδιαφανούς κατεδάφισης και διάλυσης κτηρίου και εξοπλισμού Κέντρου Υγείας.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ