.
.
.
.
.

Πέμπτη, 28 Απριλίου 2022

ΕΒΕ Καρδίτσας: Σε αναζήτηση των 300 που δεν ολοκλήρωσαν τον φάκελο αποζημίωσης από τον "Ιανό"

Τις επιχειρήσεις που δεν ολοκλήρωσαν τον φάκελο προκειμένου να αποζημιωθούν από τον "Ιανό", θα επιχειρήσει να ενημερώσει το ΕΒΕ Καρδίτσας, με διπλό στόχο.

Σε κλίνες νοσοκομείου θα διαθέσει το ΕΒΕ τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από δωρεές προς πληγείσες επιχειρήσεις από τον "Ιανό"

Στην αγορά 30 κρεβατιών και στην παραχώρησή τους στο νοσοκομείο Καρδίτσας πρόκειται να προχωρήσει το Επιμελητήριο, αξιοποιώντας κατ’ αυτό τον τρόπο τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από δωρεές στον ειδικό λογαριασμό για τον "Ιανό".

Ξαφνικό τέλος για την ενισχυτική δύναμη του Αστυνομικού Τμήματος Σοφάδων

«Φύλλα πορείας» για επιστροφή στις οργανικές τους θέσεις έχουν λάβει οι 28 αστυνομικοί που αποτελούσαν την ενισχυτική δύναμη του Αστυνομικού Τμήματος Σοφάδων μετά την μάλλον αιφνιδιαστική απόφαση του Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Λευτέρη Οικονόμου να προχωρήσει στην κατάργησή της, ενάμιση περίπου χρόνο μετά τη συγκρότησή της και παρά το γεγονός ότι στο διάστημα αυτό είχε κατά κοινή ομολογία συμβάλει καθοριστικά στην μείωση της παραβατικότητας στην περιοχή.

Βασ. Κρομμύδας για τον αγώνα στο κλειστό του Παλαμά: Ιδιαίτερος αγώνας σε μια δύσκολη έδρα

Δηλώσεις για το κρίσιμο τοπικό ντέρμπι απέναντι στους Τιτάνες Παλαμά έκανε ο προπονητής της Αναγέννησης Βασ. Κρομμύδας μιλώντας στην ιστοσελίδα της Αναγέννησης Καρδίτσας B.C.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ