.
.
.
.

Παρασκευή, 29 Απριλίου 2022

"Φώτισε" την ελπίδα των παιδιών ο Δήμος Καρδίτσας (+Φώτο +Βίντεο)

Με μια συμβολική δράση, τον φωτισμό του έφιππου Ανδριάντα του Γ. Καραϊσκάκη  στις μπλε αποχρώσεις του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) ο Δήμος Καρδίτσας συμμετέχει σήμερα στον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ευχής όπως έχει καθιερωθεί να εορτάζεται σε πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο η 29η Απριλίου, στέλνοντας το δικό του μήνυμα ελπίδας και δύναμης στα παιδιά που αντιμετωπίζουν σοβαρές ασθένειες.

Η πόλη του ποδηλάτου υποδέχθηκε τους παγκόσμιους πρωταθλητές της ποδηλασίας (+Φώτο +Βίντεο)

Με εντυπωσιακό άλλα και επεισοδιακό τρόπο, ολοκληρώθηκε νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής (29/4) το 3ο ΕΤΑΠ του Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας με τους πρωταθλητές της παγκόσμιας ποδηλασίας που συμμετείχαν στον αγώνα, ο οποίος ξεκίνησε από τους Δελφούς να φτάνουν με δυνατά σπριντ στον τερματισμό, στο ύψος του Δημοτικού Σταδίου υπό της επευφημίες εκατοντάδων Καρδιτσιωτών, έχοντας διανύσει 171.6χλμ, αλλά και κάποιους συναθλητές τους να έχουν συγκρουστεί μεταξύ τους λίγες εκατοντάδες μέτρα πριν το φίνις.

Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων και Ε.Ι.Ν.Κ.Υ.Ν.Κ.: "Κάλεσμα στην απεργιακή κινητοποίηση την Κυριακή 1η Μάη" (+Βίντεο)

Συνέντευξη τύπου έδωσαν το απόγευμα της Παρασκευής (29/4) το Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων και Υπαλλήλων με σχέση Ι.Δ. ν. Καρδίτσας και η Ένωση Ιατρών Γ.Ν. - Κ.Υ. Καρδίτσας απευθύνοντας κάλεσμα συμμετοχής για την Εργατική Πρωτομαγιά.

Πρόγραμμα επισκέψεων αγροτικών ιατρών στα Περιφερειακά Ιατρεία του Δήμου Αργιθέας από 2-8 Μαΐου

Ενημερώνουμε τους δημότες μας για το πρόγραμμα επισκέψεων των αγροτικών ιατρών στα Περιφερειακά Ιατρεία του Δήμου Αργιθέας, από 2-5-2022 μέχρι 8-5-2022, για το οποίο μας πληροφόρησε επίσημα το Κέντρο Υγείας Μουζακίου, και συγκεκριμένα:

Λίνα Μενδώνη: Δεν μπορεί να χαρακτηρισθεί νεώτερο μνημείο η πληγείσα από τον "Ιανό" γέφυρα του Μουζακίου

Μέσω του Υπουργείου Πολιτισμού ήρθε η απάντηση στην ερώτηση των Βουλευτών της "Ελληνικής Λύσης" Απ. Αβδελά και Κωνστ. Χήτα σχετικά με το αν μπορεί να νακηρυχθεί διατηρητέα ως ιστορικό και πολιτιστικό μνημείο η παλαιά γέφυρα στο Μουζάκι μετά τις ζημιές που υπέστη από τον "Ιανό".

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ