.
.
.
.

Κυριακή, 03 Απριλίου 2022

Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Καρδίτσας: Έκτακτη Γενική Συνέλευση - Απεργία

Συναδέλφισσες/οι,

Έχοντας υπόψη, το έγγραφο της ΔΟΕ για πραγματοποίηση Έκτακτων Γενικών Συνελεύσεων, το Δ.Σ του Συλλόγου μας σας καλεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση τη Δευτέρα 04-04-2022 στο 10ο Δημοτικό Σχολείο στις 6 και 30μμ.

Γ. Ντενίσης: Προσπάθεια λύσης του θέματος των πνευματικών δικαιωμάτων σε κεντρικό επίπεδο

Το θέμα των πνευματικών δικαιωμάτων αποτελούσε και αποτελεί αγκάθι για το σύνολο των επιχειρήσεων εστίασης και αναψυχής και όχι μόνο, αφού η χρήση μουσικής ακόμα και από ένα εμπορικό, μπορεί να επιφέρει επιβολή χρέωσης.

Το Μάιο σχεδιάζεται η επανεμφάνιση της "Ώρας του Δημότη" στο Δήμο Καρδίτσας

Η "Ώρα του Δημότη" έκανε την πρώτη της εμφάνιση τον Ιούλιο του 2021 και ήταν μία κίνηση που είχε απήχηση, καθώς τέθηκαν ερωτήματα και δόθηκαν απαντήσεις από την Δημοτική Αρχή. Από τότε όμως μέχρι σήμερα δεν υπήρξε επανάληψη της διαδικασίας.

Τοποθέτηση στεγάστρων για το επιβατικό κοινό προωθεί ο Δήμος Παλαμά

Σε σειρά αποφάσεων που θα οδηγήσουν στην ανάδειξη αναδόχου υλοποίησης του έργου προμήθειας και τοποθέτησης στεγάστρων για το επιβατικό κοινό, προχώρησε η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Παλαμά.

Έκτακτο: Κλειστό το Δημοτικό Σχολείο Ανάβρας τη Δευτέρα 4 Απριλίου

Με απόφαση του Δημάρχου Σοφάδων κ. Θάνου Σκάρλου γίνεται γνωστό ότι το Δημοτικό Σχολείο Ανάβρας θα παραμείνει κλειστό τη Δευτέρα 4 Απριλίου 2022, λόγω ζημιών που προκλήθηκαν στο κτίριο από τα πρόσφατα έντονα καιρικά φαινόμενα και για τη διαφύλαξη της σωματικής ακεραιότητας μαθητών, εκπαιδευτικών και προσωπικού.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ