.
.
.
.
.

Σάββατο, 30 Απριλίου 2022

300 παιδιά και 100 ηλικιωμένοι θα φιλοξενηθούν φέτος στις κατασκηνώσεις Νεράιδας

Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ η απόφαση ανάθεσης οργάνωσης και λειτουργίας κατασκηνώσεων του Κρατικού Προγράμματος σε Δήμους, την οποία συνυπέγραψαν οι Υπουργοί Οικονομικών, Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων  και Εσωτερικών,  με το Δήμο Πλαστήρα και τις κατασκηνώσεις της Νεράιδας να συμπεριλαμβάνονται στη σχετική λίστα των 29 Δήμων που θα υλοποιήσουν κατασκηνωτικά προγράμματα.

Κων. Γκαβογιάννης: «Η Καρδίτσα αξίζει κάτι πολύ καλύτερο και μαζί θα τη σηκώσουμε ψηλά!» (+Φώτο +Βίντεο)

«Παρών» στη διεκδίκηση του Δήμου Καρδίτσας στις επόμενες εκλογές, «με σχέδιο, όραμα και προτάσεις» για ένα Δήμο «ισάξιο με τους Δήμους των υπόλοιπων Θεσσαλικών πρωτευουσών και ανταγωνιστικό που θα διεκδικεί και θα κερδίζει με βάση τα συγκριτικά του πλεονεκτήματα και τις καινοτόμες ιδέες» δήλωσε ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Κων. Γκαβογιάννης στην ομιλία που πραγματοποίησε το απόγευμα του Σαββάτου (30/4) στο αίθριο της Δημοτικής Αγοράς.

Υλικές ζημιές υπέστη γερανοφόρο φορτηγό μετά από πυρκαγιά στο 2ο χλμ. Καρδίτσας - Λάρισας

Μικρής έκτασης πυρκαγιά εκδηλώθηκε τις μεσημβρινές ώρες του Σαββάτου 30 Απριλίου σε σταθμευμένο φορτηγό με γερανό σε επιχείρηση στο 2ο χλμ. Καρδίτσας - Λάρισας.

Ε.Ο.Δ.Υ. (30/04): 35 νέοι θάνατοι και 6.497 κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα - 58 κρούσματα στο ν. Καρδίτσας

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 30 Απριλίου 2022 από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

Σπ. Λάππας: Μήνυμα για την 1η Μαΐου

«Μέρα Μαγιού μου μίσεψες, μέσα Μαγιού σε χάνω,/άνοιξη γιέ, που αγάπησες κι ανέβαινες απάνω/Στο λιακωτό και κοίταζες και δίχως να χορταίνεις/άρμεγες με τα μάτια σου το φως  της οικουμένης».  Επιτάφιος- Γ. Ρίτσος

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ