.
.
.
.
.

Δευτέρα, 04 Απριλίου 2022

Εσπερινό Γυμνάσιο - Λ.Τ. Καρδίτσας: Εκδηλώσεις στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+ με τίτλο «Keep Calm and Stop Bullying»

Από τις 28 Μαρτίου έως και την 1 Απριλίου 2022 πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη πενθήμερη συνάντηση στην πόλη μας στο πλαίσιο του εγκεκριμένου ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+ με τίτλο «Keep Calm and Stop Bullying» και κωδικό αριθμό: 2020-1-ES01-KA229-082391.

Το ΕΠΑ.Λ Μουζακίου στον Τελικό του Σχολικού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου

Στα πλαίσια διεξαγωγής των ποδοσφαιρικών αγώνων του σχολικού πρωταθλήματος Γυμνασίων - Λυκείων της Περιφερείας Καρδίτσας, στις 04 Απριλίου διενεργήθηκε στο γήπεδο της Κρανιάς Καρδίτσας, ανάμεσα στο 1ο ΕΠΑ.Λ Μουζακίου και στο 3ο ΓΕΛ Καρδίτσας ο ημιτελικός αγώνας ποδοσφαίρου.

Προγραμματίστηκαν εκ νέου οι σφαλτοστρώσεις δρόμων στην Καρδίτσα - Ποιους δρόμους αφορά

Από 7 έως 12 Απριλίου 2022 θα πραγματοποιηθούν οι ασφαλτοστρώσεις δρόμων στην Καρδίτσα που είχαν προγραμματιστεί στα τέλη του περασμένου Νοέμβρη (2021) και αναβλήθηκαν λόγω καιρικών συνθηκών.

"Βαλτωμένη" εδώ και 1,5 χρόνο η παράκαμψη Συκεώνας της Ε.Ο. Λάρισας - Καρδίτσας

Σήμερα Δευτέρα, 4 Απριλίου του 2022, συμπληρώθηκαν 36 μήνες από την υπογραφή της σύμβασης για την παράκαμψη της Συκεώνας της Ε.Ο. Λάρισας - Καρδίτσας και με βάση τα όσα προέβλεπε το έργο θα έπρεπε να είναι έτοιμο.

ΠΑΚ Θεσσαλίας: Χωρίς μείωση Ρήτρας Αναπροσαρμογής οι αγρότες που χρησιμοποιούν δημοτικό δίκτυο άρδευσης στους Δήμους Παλαμά & Σοφάδων

Τεράστια αδικία υφίστανται οι αγρότες αρδευτές του δήμου Παλαμά και σε μικρότερο βαθμό του δήμου Σοφάδων Καρδίτσας, οι οποίοι κάνουν χρήση του Δημοτικού δικτύου άρδευσης (παρόχθια αρδευτικά αντλιοστάσια και αρδευτικές γεωτρήσεις), λόγω του γεγονότος ότι ΔΕΝ δικαιούνται την έκπτωση του 80% της Ρήτρα Αναπροσαρμογής, όπως γίνεται σε κάθε μεμονωμένο αγρότη αλλά και στους ΤΟΕΒ (αν και στην πράξη δεν υπάρχει 80% μείωση αλλά κοντά στο 45%), διότι η κυβέρνηση, είτε από αμέλεια, είτε από έλλειψη πρόνοιας, δεν συμπεριέλαβε στην ευνοϊκή ρύθμιση, τους συγκεκριμένους δήμους αλλά και όλους τους δήμους της χώρας που παρέχουν σε αγρότες Δημοτικό δίκτυο άρδευσης.

Ξεκίνησε η Ανάρτηση κτηματολογικών στοιχείων στις Π.Ε. Καρδίτσας και Λάρισας

Το Ελληνικό Κτηματολόγιο ενημερώνει όσες και όσους είναι κάτοχοι ακίνητης ιδιοκτησίας σε περιοχές των Περιφερειακών Ενοτήτων Λάρισας και Καρδίτσας πως στις 4 Απριλίου 2022 ξεκίνησε η Ανάρτηση κτηματολογικών στοιχείων.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ