.
.
.
.
.

Τρίτη, 05 Απριλίου 2022

Τοποθετήσεις - Μετακινήσεις Αστυνομικών Διευθυντών της Ελληνικής Αστυνομίας

Με Απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστρατήγου Κωνσταντίνου Σκούμα, τοποθετήθηκαν - μετακινήθηκαν οι κατωτέρω Αστυνομικοί Διευθυντές Γενικών Καθηκόντων της Ελληνικής Αστυνομίας, ως ακολούθως:

Προσωρινός ανάδοχος για αναβάθμιση της παιδικής χαράς στο Παυσίλυπο και δημιουργία νέας στα Εργατικά "Τσαπόχα"

Την έκθεση της αρμόδιας επιτροπής, που διαχειρίστηκε την διαδικασία του ανοικτού διεθνή διαγωνισμού για την προμήθεια και τοποθέτηση εξοπλισμού για αναβάθμιση της παιδικής χαράς του Παυσιλύπου και δημιουργίας νέας παιδικής χαράς στα Εργατικά Τσαπόχα, ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καρδίτσας.

Καταγγελία Αλ. Κούγια για τις αναμετρήσεις Πανσερραϊκός - Αναγέννηση και Διαγόρας Ρόδου – Αστέρα Βλαχιώτη

Στον ποδοσφαιρικό Εισαγγελέα κατέθεσε καταγγελία ο ιδιοκτήτης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλ. Κούγιας στρεφόμενος κατά των ΠΑΕ Αναγέννηση και ΠΑΕ Διαγόρα Ρόδου.

Τηλεοπτικό το Βέροια - Αναγέννηση της 30ης αγωνιστικής

Γνωστοποιήθηκε από την Super League 2 το πρόγραμμα της 30ης αγωνιστικής που θα πραγματοποιηθεί το προσεχές Σαββατοκύριακο 9-10 Απριλίου με την Αναγέννηση να αγωνίζεται στη Βέροια σε αναμέτρηση που θα καλυφθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3.

Δημ. Παπακώστας: "Βασικός μισθός σε Ιδωτικό και Δημόσιο τομέα: Ίση μεταχείριση - Μεταρρύθμιση!"

Το Υπουργείο Εργασίας μελετά και ετοιμάζει την εισήγηση του στο Υπουργικό Συμβούλιο για τον καθορισμό του βασικού κατώτερου μισθού στον ιδιωτικό τομέα μετά την πρώτη αναπροσαρμογή που εφαρμόζεται ήδη από 1-1-22 // συν 2%.

Θεσσαλία: 15 νέα επενδυτικά σχέδια επιχορηγούνται με 10,8 εκατ. ευρώ

Δεκαπέντε επιχειρήσεις σε όλη τη Θεσσαλία επιχορηγούνται από τον Αναπτυξιακό Νόμο της Περιφέρειας, με συνολικό ποσό επιχορήγησης 10,8 εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να υλοποιήσουν τα νέα τους επενδυτικά σχέδια, συνολικού προϋπολογισμού επένδυσης 31,4 εκατομμυρίων ευρώ.

Παρατάθηκε ξανά για ένα 6μηνο η κατάσταση πολιτικής προστασίας για το Δήμο Παλαμά

Έως 5 Οκτωβρίου 2022 παρατάθηκε η κατάσταση πολιτικής προστασίας για το Δήμο Παλαμά σύμφωνα με το KarditsaLive.Net μετά από σχετική απόφαση που υπέγραψε σήμερα Τρίτη (5/4) ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Β. Παπαγεωργίου.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ