.
.
.
.

Τετάρτη, 06 Απριλίου 2022

Το Σάββατο 9 Απριλίου το 40ήμερο μνημόσυνο της Βαΐας Ντίνα

Τελούμε το Σάββατο 9 Απριλίου 2022 στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας της κοινότητας Πασχαλίτσας Καρδίτσας το 40ήμερο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής της λατρευτής μας μητέρας, γιαγιάς, αδερφής και θείας Βαΐας Ντίνα.

Γ. Κωτσός: "10,8 εκατ. Ευρώ για έργα του Νομού Καρδίτσας υπογράφηκαν από το Υπουργείο Εσωτερικών"

Τρία έργα τα οποία αφορούν το Νομό Καρδίτσας υπογράφηκαν σήμερα από τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Στέλιο Πέτσα, συνολικού προϋπολογισμού 10.824.612,30 € μέσω του προγράμματος Αντώνης Τρίτσης.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις 11-12/4 στην Κοιλάδα των Τεμπών, λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης μέτρων βραχοπροστασίας

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, ύστερα από απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης μέτρων βραχοπροστασίας στην Κοιλάδα των Τεμπών, θα ισχύσουν οι παρακάτω προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί της Παλαιάς Εθνικής Οδού Ευαγγελισμού – Λεπτοκαρυάς:

ΕΦΕΤ: Ανάκληση ορισμένων προϊόντων Kinder λόγω πιθανής παρουσίας σαλμονέλας (salmonella)

Ο ΕΦΕΤ ενημερώθηκε από το Σύστημα Έγκαιρης Προειδοποίησης για τα Τρόφιμα και τις Ζωοτροφές (RASFF), σχετικά με την προληπτική ανάκληση συγκεκριμένων παρτίδων των προϊόντων Kinder Schokobons των 46 gr & 125 gr και Kinder Surprise maxi των 100 gr, λόγω πιθανής παρουσίας σαλμονέλας.

Το Σάββατο 9 Απριλίου το 40ήμερο μνημόσυνο της Παρασκευής Γάκη - Εμμανουήλ

Τελούμε το Σάββατο 9 Απριλίου 2022 στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης της Τοπικής Κοινότητας Σαραντάπορου Καρδίτσας, το 40ήμερο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής της λατρευτής μας συζύγου, μητέρας, κόρης, αδελφής και γιαγιάς, Παρασκευής Γάκη-Εμμανουήλ.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ