.
.
.
.
.

Πέμπτη, 07 Απριλίου 2022

Παραμένουν χωρίς σχολικά γεύματα 14 σχολεία του Δήμου Καρδίτσας

Πλησιάζουμε την τελευταία εβδομάδα πριν τις διακοπές του Πάσχα για τη σχολική κοινότητα, και τα 14 δημοτικά σχολεία του Δήμου Καρδίτσας στα οποία διακόπηκε απότομα το πρόγραμμα σίτισης, δεν έχουν επανενταχθεί σε αυτό.

8 νέα έργα και μελέτες για την Π.Ε. Μαγνησίας εντάσσονται στο Π.Δ.Ε. της Περιφέρειας Θεσσαλίας

Στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας εντάσσονται 8 νέα έργα και μελέτες στην Π.Ε. Μαγνησίας, προϋπολογισμού 7.582.638,83 ευρώ για την αποκατάσταση δημοσίων υποδομών και για αντιπλημμυρική προστασία, μετά τις ζημιές που προκάλεσαν στην περιοχή οι κακοκαιρίες "Αθηνά" και ο "Διομήδης".

15 έργα και μελέτες για την Π.Ε. Καρδίτσας εντάσσονται τελικώς στο Π.Δ.Ε. της Περιφέρειας Θεσσαλίας

Στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας εντάσσονται 15 νέα έργα και μελέτες στην Π.Ε. Καρδίτσας, προϋπολογισμού 13.866.000 ευρώ, για την αποκατάσταση δημοσίων υποδομών και για αντιπλημμυρική προστασία, μετά τις ζημιές που προκάλεσαν στην περιοχή οι κακοκαιρίες "Ιανός" και "Διομήδης".

Ξεκίνησαν οι εργασίες βελτίωσης του δρόμου που συνδέει τους οικισμούς Κλεισούρα, Γιαννωτά και Λυκούδι στην Ελασσόνα

Ξεκίνησαν οι εργασίες ενίσχυσης της οδικής ασφάλειας στο οδικό τμήμα που συνδέει την Εθνική Οδό Ελασσόνας – Δεσκάτης με την Εθνική Οδό Ελασσόνας – Κοζάνης και διέρχεται από τους οικισμούς Κλεισούρα, Γιαννωτά και Λυκούδι.

Το 5ο Γυμνάσιο Καρδίτσας υποδέχθηκε τους εταίρους του ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+

Μετά από δύο χρόνια αυστηρών μέτρων και απαγόρευσης των ταξιδιών, ήταν μεγάλη η χαρά όλων των εταίρων να συμμετέχουν ενεργά στην διακρατική συνάντηση που πραγματοποιήθηκε από τις 28 Μαρτίου μέχρι 1 Απριλίου στην Καρδίτσα με σχολείο υποδοχής το 5ο Γυμνάσιο Καρδίτσας.

Επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων από τον Περιφερειάρχη Κ. Αγοραστό

Το Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων επισκέφτηκε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Τρικάλων Χρ. Μιχαλάκη και την Αντιπεριφερειάρχη Υγείας Δήμ. Νάτσινα.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ