.
.
.
.

Τετάρτη, 11 Μαΐου 2022

Σύμφωνο συνεργασίας με τη ΛΔ ΕΠΚΑ για το δρόμο Δέλτα-Καρδίτσα και έναρξη εργασιών για την ολοκλήρωση του περιφερειακού (+Βίντεο)

Σύμφωνο συνεργασίας για την χρηματοδότηση της πρόσληψης 8 ατόμων που θα επιβλέψουν τις εκσκαφές που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο  της κατασκευής του δρόμου Δέλτα- Καρδίτσα για τυχόν αρχαιολογικά ευρήματα υπέγραψε με εκπρόσωπο της ΛΔ ΕΠΚΑ ο Περιφερειάρχης κ. Κων. Αγοραστός στο περιθώριο των συνεντεύξεων τύπου που πραγματοποιήθηκαν στην Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας, ενώ ανακοίνωσε ότι την ερχόμενη εβδομάδα ξεκινούν και τα έργα ολοκλήρωσης του Περιφερειακού με τις καθαιρέσεις των κτισμάτων της πρώην ΕΑΣΚ.

Απόσυρση της συμφωνίας Ελλάδας - ΗΠΑ για τις βάσεις ζήτησαν δεκάδες πολίτες της Καρδίτσας (+Βίντεο)

Την άμεση απόσυρση της  “συμφωνίας αμοιβαίας αμυντικής συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και των ΗΠΑ» που αφορά κυρίως τις βάσεις και έρχεται από την κυβέρνηση προς κύρωση στην Βουλή με τη διαδικασία του κατεπείγοντος ζήτησαν δεκάδες πολίτες που συμμετείχαν το απόγευμα της Τετάρτης (11/5) στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που οργάνωσε στην κεντρική πλατεία η Επιτροπή Ειρήνης Καρδίτσας.

Αφιερωμένη στη Μαίρη Θεολόγη η 29η Πανελλήνια Πολιτιστική Συνάντηση Παιδιών (+Βίντεο)

Αφιερωμένη στην μνήμη της Μαίρης Θεολόγη, της γυναίκας που ίδρυσε το Λαογραφικό Χορευτικό Όμιλο «Καραγκούνα» και είχε την έμπνευση της διοργάνωσης είναι η εφετινή 29η Πολιτστική Συνάντηση Παιδιών που διοργανώνει ο Όμιλος μαζί με την Περιφέρεια Θεσσαλίας- Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας, την Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων, την ΠΕΔ Θεσσαλίας το Δήμο Καρδίτσας, το Δήμο Μουζακίου σε συνεργασία και με τον Πανελλήνιος Σύλλογο Τυφλοκωφών Γονέων Κηδεμόνων και φίλων αυτών «Ηλιοτρόπιο», το Ωδείο Καρδίτσας Κων. Ευθυμιάδης, το Πολυφωνικό Ωδείο Καρδίτσας και το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Μουζακίου.

Υπεγράφη η σύμβαση για ασφαλτοστρώσεις και τσιμεντοστρώσεις στη Δρακότρυπα

Υπογράφτηκε στο Δημαρχείο Δ. Μουζακίου, από το Δήμαρχο κ. Θεοφάνη Στάθη και την ανάδοχο εργολήπτρια κ. Μάρθα Δαλαμάγκα, σύμβαση εκτέλεσης εργασιών ασφαλτοστρώσεων και τσιμεντοστρώσεων στην Τοπική Κοινότητα Δρακότρυπας.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ