.
.
.
.

Πέμπτη, 12 Μαΐου 2022

Από το «Α. Τρίτσης» η Αναβάθμιση Υποδομών Υδρευσης στο Δήμο Σοφάδων – Έκτακτη χρηματοδότηση για το «Διομήδη»

Συνάντηση με τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών, αρμόδιο για θέματα Αυτοδιοίκησης κ. Στέλιο Πέτσα και τον Γενικό Γραμματέα στο Υπουργείο Εσωτερικών & Οργάνωσης κ. Μιχάλη Σταυριανουδάκη είχε ο Δήμαρχος Σοφάδων κ. Θάνος Σκάρλος στο πλαίσιο της τακτικής επικοινωνίας που έχει αναπτυχθεί για θέματα που αφορούν έργα και δράσεις του Δήμου Σοφάδων.

Ηλίας Χατζής: "Νομιμότητα ή ασυδοσία και παρανομία;"

Με έκπληξη πληροφορούμαστε καθημερινά από τα ΜΜΕ ότι οι κατά τόπους ΕΠΣ, είναι αντίθετες με το μητρώο των σωματείων και γι’ αυτό προσφεύγουν(φιλικά σωματεία προς τις ΕΠΣ) στο διαιτητικό δικαστήριο για να επιτραπεί να ψηφίσουν τα μη εγγεγραμμένα σωματεία.

Ανάδοχοι για τα έργα ενεργειακής αναβάθμισης του 6ου Δημοτικού και του προπονητηρίου στην μεταλλική κερκίδα του Σταδίου

Στην κατακύρωση στους αναδόχους των δημοπρασιών που διενεργήθηκαν για τα έργα «Σχέδιο ενεργειακής αναβάθμισης και εξοικονόμησης ενέργειας στο υφιστάμενο σχολικό κτίριο του 6ου Δημοτικού Σχολείου Καρδίτσας» και «Διαμόρφωση στεγασμένου χώρου προπόνησης αθλητών» προχώρησε η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καρδίτσας στην τελευταία της συνεδρίαση εγκρίνοντας τα σχετικά πρακτικά των δύο διαγωνισμών.

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι δύο κατηγορούμενοι στην υπόθεση με την απόπειρα ανθρωποκτονίας στο Μουζάκι

Στον  Ανακριτή οδηγήθηκαν σήμερα (12/5) το πρωί οι δύο άνδρες που κατηγορούνται για την  επίθεση – ο ένας με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας και ο άλλος για συμμετοχή- σε βάρος τρίτου ατόμου, κατά τη διάρκεια επεισοδίου που έλαβε χώρα την περασμένη Τρίτη (10/5) στην περιοχή του Μουζακίου.

Καρδίτσα: Χειροπέδες σε άνδρα που ανέβασε σκύλο στην οροφή εν κινήσει οχήματος

Συνελήφθη χθες, Τετάρτη 11 Μαΐου, σύμφωνα με την ενημέρωση της ΕΛ.ΑΣ. σε περιοχή της Καρδίτσας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Καρδίτσας, ένας άνδρας κατηγορούμενος για παράβαση της νομοθεσίας περί ευζωίας ζώων συντροφιάς.

Άσχημα μαντάτα: Προς επαναδημοπράτηση ο περιβάλλοντας χώρος του νέου δημαρχείου Καρδίτσας

Το απευκταίο των σεναρίων σε ότι αφορά στον χρόνο έναρξης εργασιών για τον περιβάλλοντα χώρο του νέου δημαρχείου Καρδίτσας, είναι αυτό που τελικά επαληθεύθηκε, καθώς πάει πίσω τουλάχιστον για ένα χρόνο.

Σωρεία προσπαθειών εξαπάτησης πολιτών στην περιοχή του Παλαμά - Συνελήφθησαν δύο γυναίκες

Πληθώρα τηλεφωνημάτων με προσπάθειες εξαπάτησης συμπολιτών μας πραγματοποιήθηκαν τις τελευταίες 2-3 ημέρες στην ευρύτερη περιοχή του Παλαμά.

Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες πληρωμής κύριων και επικουρικών συντάξεων μηνός Ιουνίου 2022

Στο πλαίσιο της εφαρμογής του μέτρου της ταυτόχρονης καταβολής των κύριων και επικουρικών συντάξεων το Διοικητικό Συμβούλιο του e-ΕΦΚΑ αποφάσισε στη συνεδρίαση της 12ης Μαΐου 2022 το ακόλουθο πρόγραμμα πληρωμής των κύριων και επικουρικών συντάξεων:

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ