.
.
.
.
.

Παρασκευή, 13 Μαΐου 2022

Διακοπή ρεύματος στην Καρδίτσα - Από "Λευκή Νύχτα" έγινε μαύρη νύχτα! - Αποκαταστάθηκε η βλάβη λίγο μετά τα μεσάνυχτα

Διακοπή ρεύματος σε όλη την πόλη της Καρδίτσας και τα χωριά του Δήμου προκλήθηκε περί τις 23.20 το βράδυ της Παρασκευής 13 Μαΐου και ενώ ήταν σε εξέλιξη στην πόλη της Καρδίτσας η "Λευκή Νύχτα" από τον Εμπορικό Σύλλογο Καρδίτσας.

Η Λαϊκή Συσπείρωση Θεσσαλίας, για την κατασκευή Υ/Η έργου από την ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή Α.Β.Ε.Τ.Ε, στην Αργιθέα

Το ΚΚΕ και οι εκλεγμένοι του στο περιφερειακό συμβούλιο Θεσσαλίας με τη Λαική Συσπείρωση, είμαστε υπέρ της αξιοποίησης όλων των εγχώριων ενεργειακών πόρων (λιγνίτη, ΑΠΕ, γεωθερμία, υδρογονάνθρακες) και φυσικά των επιφανειακών υδατικών πόρων,

Σε ρυθμούς «Λευκής Νύχτας» κινείται το εμπορικό κέντρο της Καρδίτσας (+Φώτο +Βίντεο)

Σε ρυθμούς «Λευκής Νύχτας» που διοργανώνεται έπειτα από ένα «διάλειμμα»  τριών χρόνων από τον Εμπορικό Σύλλογο Καρδίτσας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας- Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας το Δήμο Καρδίτσας και το Επιμελητήριο κινείται το απόγευμα της Παρασκευής (13/5) το κέντρο της Καρδίτσας.  

61 νέες θέσεις μαθητείας στην Περιφέρεια Θεσσαλίας για μαθητευόμενους Επαγγελματικών Λυκείων και Σχολών του ΟΑΕΔ

Συνολικά 61 νέες θέσεις μαθητείας προσφέρει η Περιφέρεια Θεσσαλίας σε μαθητευόμενους των τάξεων Μαθητείας ΕΠΑΛ και ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ για την επόμενη τριετία.

29η Πολιτιστική Συνάντηση Παιδιών: Τα παιδιά παίρνουν την υπόθεση της λαϊκής παράδοσης στα χέρια τους (+Φώτο +Βίντεο)

Με την εμφάνιση των ελληνικών και ξένων παιδικών χορευτικών συγκροτημάτων στην πλατεία Πλαστήρα συνεχίστηκαν σήμερα Παρασκευή (13/5) το απόγευμα, για πρώτη ημέρα στην Καρδίτσα μετά τις παρουσίες στο Μουζάκι, οι εκδηλώσεις της 29ης Πολιτιστικής Συνάντησης Παιδιών.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ