.
.
.
.

Σάββατο, 14 Μαΐου 2022

Τσιτσιπάς - Ζβέρεφ 2-1: Τρομερή ανατροπή και πρόκριση στον τελικό του Rome Masters για τον Στέφανο

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αν και βρέθηκε πίσω με 1-0 σετ έκανε την ανατροπή, επικράτησε 2-1 σετ του Ζβέρεφ και προκρίθηκε στον τελικό του Rome Masters (15/05, όχι πριν τις 20.30).

Τ.Ε. Καρδίτσας του ΚΚΕ: Περιοδεία στην Αργιθέα τη Δευτέρα 16 Μαΐου

Στο πλαίσιο της πολιτικής δραστηριότητας του ΚΚΕ που βρίσκεται σε εξέλιξη αυτό το διάστημα , κλιμάκιο του Κόμματος με επικεφαλή τον περιφερειακό σύμβουλο με τη Λαϊκή Συσπείρωση στο Π. Σ. Θεσσαλίας , Τάσο Τσιαπλέ , θα περιοδεύσει σε χωριά της Αργιθέας τη Δευτέρα 16 Μαΐου 2022.

Ένα…κουνάβι μετέτρεψε τη «Λευκή Νύχτα» σε…Black Friday;

Ανάμικτα συναισθήματα κυριαρχούν στον εμπορικό κόσμο της Καρδίτσας την επομένη της «Λευκής Νύχτας» που διοργάνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Καρδίτσας, το βράδυ της Παρασκευής, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας-Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας, το Δήμο Καρδίτσας και το Επιμελητήριο.

"Σκόρπισε" τη Δάφνη Δαφνίου ο ΑΣΚ που είχε 10/10 αθλητές με διψήφιο αριθμό πόντων!

Προπονητικού χαρακτήρα ήταν το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς για την Α2 μπάσκετ για τον Α.Σ. Καρδίτσας που αντιμετώπισε σε εξ αναβολής παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής στο νέο κλειστό της Καρδίτσας την ομάδα της Δάφνης Δαφνίου.

Σε ετοιμότητα για την νέα αντιπυρική περίοδο Πυροσβεστική και τοπικοί φορείς - Τα στατιστικά του 2021

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας σε επίπεδο νομού Καρδίτσας, αλλά και των εμπλεκόμενων φορέων στον τομέας της αντιπυρικής προστασίας, ενόψει της θερινής περιόδου.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ