.
.
.
.

Τρίτη, 17 Μαΐου 2022

Δ.Σ. Παλαμά: Κατά πλειοψηφία «πράσινο» για την ίδρυση της Ενεργειακής Κοινότητας

Στην τελική ευθεία μπήκαν οι διαδικασίες για την ίδρυση Ενεργειακής Κοινότητας με την επωνυμία «Ενεργειακή Κοινότητα Παλαμά Συν.Πε.» καθώς το Δημοτικό Συμβούλιο στην αποψινή του (17/5) συνεδρίαση, με απόφαση που έλαβε κατά πλειοψηφία,

Επερώτηση ΛΑ.ΣΥ. Θεσσαλίας για τη μη αντιμετώπιση των κατολισθητικών προβλημάτων στη θέση "Σκάλα" στο Ανθηρό

Επερώτηση προς την περιφερειακή Θεσσαλίας, για τη μη αποκατάσταση του προβλήματος, που προκαλείται από τη μεγάλη κατολίσθηση στη θέση «Σκάλα» Ανθηρού, του Δήμου Αργιθέας κατέθεσαν οι περιφερειακοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης Θεσσαλίας.

Πρόταση έργου 2,2 εκ. € για εκσυγχρονισμό του συστήματος άρδευσης υποβάλλει ο Δήμος Καρδίτσας

Πρόταση για ένταξη του έργου "Αναβάθμισης Υφιστάμενων Υποδομών Συστήματος Άρδευσης με Ανάπτυξη Ολοκληρωμένου Συστήματος Τηλεδιαχείρισης - Τηλεμέτρησης και Εξορθολογισμού Άρδευσης στο Δήμο Καρδίτσας" προϋπολογισμού 2.197.683 € με Φ.Π.Α. στη Δράση 4.3.1 «Υποδομές Εγγείων Βελτιώσεων» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης «ΠΑΑ» της Ελλάδας 2014-2020 υποβάλλει ο Δήμος έπειτα από σχετική ομόφωνη απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής.

Υγειονομικοί κατά της υποχρεωτικότητας ν. Καρδίτσας: Πρόσκληση σε μουσική εκδήλωση

Η επιτροπή αγώνα των υγειονομικών σε αναστολή του νομού Καρδίτσας προσκαλεί όλους του πολίτες του νομού στη Συναυλία Γιορτή για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 20 Μαϊου και ώρα 20:00 στην Πλατεία Πλαστήρα της Καρδίτσας.

Ένωση Εκτροφέων Ελληνικής Βραχυκερατικής Φυλής Βοοειδών: «Γνωριμία με τη Βραχυκερατική Φυλή»

Το Σάββατο 14 Μαΐου 2022, στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα» του Δήμου Αθηναίων, η Ένωση Εκτροφέων Ελληνικής Βραχυκερατικής Φυλής Βοοειδών (ΕΕΕΒΦΒ) πραγματοποίησε ενημερωτική εκδήλωση με τίτλο «Γνωριμία με τη Βραχυκερατική Φυλή», σε συνεργασία με το δίκτυο «Αμάλθεια».

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ