.
.
.
.

Τετάρτη, 18 Μαΐου 2022

Πρωτοβουλία για την προστασία της Κοιλάδας του Αχελώου: "Εμπαιγμός των κατοίκων της Κοιλάδας του Αχελώου από το Δήμο Αργιθέας και τον Υφυπ/γό Αγροτικής Ανάπτυξης Γ. Στύλιο"

Ερωτήματα εκφράζει η Πρωτοβουλία Πολιτών και Φορέων για την Προστασία και Ανάδειξη της Κοιλάδας Αχελώου και κάτοικοι της περιοχής για την περιβαλλοντική μελέτη που βρίσκονταν σε διαβούλευση για το Υδροηλεκτρικό έργο Αυλακίου.

Εκπαιδευτικό σεμινάριο Α΄ Βοηθειών –ΚΑΡΠΑ στο 18ο Δημοτικό Σχολείο Καρδίτσας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 18 Μαίου 2022 στην αίθουσα εκδηλώσεων του 18ου Δημοτικού Σχολείου Καρδίτσας επιμορφωτικό σεμινάριο με θέμα «Καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση με τη χρήση εξωτερικού αυτόματου απινιδωτή καθώς και παροχή πρώτων βοηθειών» με εισηγητές την Εκπαιδευτική ομάδα  ΕΚΑΒ τομέα Καρδίτσας.

Τα αποτελέσματα των φοιτητικών εκλογών στην Καρδίτσα

Λίγο περισσότεροι από 300 φοιτητές που σπουδάζουν στα πανεπιστημιακά τμήμα του ν. Καρδίτσας προσήλθαν την Τετάρτη 18 Μαΐου στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη των Συλλόγων των Φοιτητών κάθε τμήματος.

Πρεμιέρα της έκθεσης «μεταίχμια» στη Δημοτική Πινακοθήκη Καρδίτσας (+Φώτο +Βίντεο)

Η έναρξη της έκθεσης  «μεταίχμια», στην οποία παρουσιάζονται συνολικά 58 έργα 32 δημιουργών που ανήκουν στη συλλογή της Δημοτικής Πινακοθήκης Καρδίτσας του ΔΟΠΑΚ πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα παρουσία πολλών φιλότεχνων συμπολιτών.

Συνεχίζονται τα Play Off και Play Out στην Α2 - Εξασφάλισε την παραμονή η Καβάλα

Το Ψυχικό επικράτησε 71-69 στην Ελευθερούπολη και ο Χαρίλαος Τρικούπης 92-74 του Τρίτωνα στο Μεσολόγγι, με αποτέλεσμα η πρόκριση στην τελική φάση των play offs να οδηγηθεί σε τρίτο παιχνίδι, που θα γίνει το Σάββατο.

Μενέλαος Παπαδημητρίου: "Φράγμα Αυλακίου (Καταφυλλίου) στην κοιλάδα Αχελώου. "Θα δεις Αγγέλω μ’ θάματα, Χριστό να πλεί (πωλεί) κρεμμύδια" λέμε εμείς στην Αργιθέα

Στις 22 Σεπτεμβρίου 2021 είχα κάνει στην ιστοσελίδα μου την παρακάτω ανάρτηση σε σχέση με <<το προετοιμαζόμενο>> νέο φράγμα στον Αχελώο, επονομαζόμενο φράγμα Αργυρίου ενώ πρόκειται, αν κατασκευασθεί, να είναι στο Αρδάνοβο Καταφυλλίου και στο Μεσόπυργο Άρτας, εκφράζοντας και την προσωπική μου θέση, ήτοι:

Σύσκεψη φορέων για στήριξη αντιπολεμικών δραστηριοτήτων της Επιτροπής Ειρήνης Καρδίτσας (ΕΕΔΥΕ)

Σύσκεψη φορέων κάλεσε η Επιτροπή Ειρήνης Καρδίτσας (ΕΕΔΥΕ) για τη στήριξη των αντιπολεμικών δραστηριοτήτων, τον εμπλουτισμό τους και τον καλύτερο συντονισμό τους.

Ε.Ο.Δ.Υ. (18/05): 19 νέοι θάνατοι και 4.626 κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα - 27 κρούσματα στο ν. Καρδίτσας

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 18 Μαΐου 2022 από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ