.
.
.
.
.

Παρασκευή, 20 Μαΐου 2022

Δημοτική Αγορά και καθαριότητα απασχόλησαν την «Ώρα του Δημότη» - Οι άλλες ερωτήσεις

Θέματα που αφορούν στην δημοτική αγορά αλλά και για  άλλα για την καθαριότητα, κλήθηκε να απαντήσει η Δημοτική Αρχή κατά την διάρκεια της «Ώρας του Δημότη» το απόγευμα της Παρασκευής 20 Μαΐου.

Καρδίτσα: Μαζική συγκέντρωση πολιτών ενάντια στην υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού (+Φώτο +Βίντεο)

Μαζική και ενθουσιώδης ήταν η συγκέντρωση πολιτών που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Επιτροπής αγώνα των υγειονομικών σε αναστολή του νομού Καρδίτσας και συμμετείχαν στην εκδήλωση που διοργάνωσαν απόψε (Παρασκευή 20/5) το βράδυ στην πλατεία Πλαστήρα εκφράζοντας με αυτό τον τρόπο την στήριξή τους στις διεκδικήσεις τους και την αντίθεσή τους στην υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού.

Αγωνιούν για ασφαλτοστρώσεις και στάθμευση οι δημότες Καρδίτσας

Την αγωνία τους για την κατάσταση των δρόμων της Καρδίτσας και για το κατά πόσο θα υπάρξει ασφαλτόστρωση πέραν των κεντρικών οδών εξέφρασαν οι δημότες με ερωτήσεις στην "Ώρα του Δημότη".

Κάλεσμα του Συλλόγου και των Ομάδων Γυναικών του ν. Καρδίτσας για συμμετοχή στην Πορεία Ειρήνης την Κυριακή 22 Μάη

Ο Σύλλογος Γυναικών Καρδίτσας και οι Ομάδες Γυναικών Καλλιθήρου «ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΦΥΤΣΙΛΗ» και Ταμασίου (μέλη ΟΓΕ), καλούν τις εργαζόμενες και άνεργες, τις φοιτήτριες, τις συνταξιούχους, τις νέες μητέρες, τις μετανάστριες της Καρδίτσας, να πάρουμε μέρος στην Πορεία Ειρήνης, την Κυριακή 22 Μάη στις 7.30 μμ από την είσοδο της πόλης.

Αρ. Σπάνιας: Μέχρι τέλος του έτους θα υπάρξει χωροθέτηση του νέου κοιμητηρίου

Μέχρι τέλους του 2022 ο Δήμος Καρδίτσας θα έχει καταλήξει στον χώρο που θα δημιουργηθεί το νέο κοιμητήριο, τόνισε ο αντιδήμαρχος κ. Αριστοτέλης Σπάνιας, κατά τη διαδικασία απαντήσεων στην «Ώρα του Δημότη»

Δήμος Καρδίτσας: Έτοιμη μελέτη για εκσυγχρονισμό των ποδηλατοδρόμων

Αρκετές ήταν οι ερωτήσεις που αφορούσαν στο ποδήλατο και στις οποίες κλήθηκαν να απαντήσουν ο δήμαρχος και οι αντιδήμαρχοί κατά την «ώρα του Δημότη» την Παρασκευή 20 Μαΐου.

Συνάντηση Δημάρχου Αργιθέας Α. Στεργίου με τον Υφ. Ανάπτυξης και Επενδύσεων Γ. Τσακίρη για την ΟΧΕ Αγράφων

Την πρώτη τεχνική συνάντηση με τον κ. Γιάννη Τσακίρη, αρμόδιο Υφυπουργό για τις δημόσιες επενδύσεις και το ΕΣΠΑ πραγματοποίησε την Πέμπτη 19.05.2022 ο Δήμαρχος Αργιθέας Ανδρέας Στεργίου.

Δυσεπίλυτο το πρόβλημα της ηχορύπανσης στο Αθλητικό Πάρκο

Δυσεπίλυτο φαίνεται να είναι το πρόβλημα της ηχορύπανσης στην περιοχή του αθλητικού πάρκου, κατά τους θερινούς μήνες, όπως τουλάχιστον παρουσιάστηκε μέσα από τις απαντήσεις που δόθηκαν κατά την διαδικασία της «Ώρας του Δημότη».

Ε.Ι.Ν.Κ.Υ.Ν.Κ.: Πρόσκληση για συμμετοχή στις δράσεις του Πανελλαδικού Διημέρου Αντιιμπεριαλιστικής Δράσης της ΕΕΔΥΕ

Η Ένωση Ιατρών Νοσοκομείου και Κ.Υ. νομού Καρδίτσας συμμετέχει και απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους συναδέλφους να δώσουν μαζικά το παρόν στις δράσεις του Πανελλαδικού Διημέρου Αντιιμπεριαλιστικής Δράσης της ΕΕΔΥΕ.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ