.
.

Δευτέρα, 23 Μαΐου 2022

Μέσω μελέτης θα δοθεί λύση για το "Θεοδωρίδειο Κέντρο Ορίζοντες"

Το πρόβλημα που έχει προκύψει με το παλαιό κτίριο του Θεοδωρίδειου Κέντρου "Ορίζοντες", θα λυθεί μέσω μελέτης που θα εκπονήσει ο Δήμος Καρδίτσας, μετά από σχετική συνεννόηση με την διαχειριστική αρχή.

Δ.Σ. Καρδίτσας: Ομόφωνη απόφαση αλλά με αποχές για στήριξη ασφαλιστικών μέτρων συμβασιούχων εργαζομένων

Ο Δήμος Καρδίτσας θα στηρίξει τα ασφαλιστικά μέτρα που θα καταθέσουν οι 23 συμβασιούχοι που προλήφθηκαν για τις ανάγκες που προέκυψαν από τον COVID-19, προκειμένου να παραμείνουν την εργασία τους τουλάχιστον μέχρι την εκδίκαση της προσφυγής τους.

Τα αποτελέσματα για την Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ. Τι έκαναν οι 4 Καρδιτσιώτες υποψήφιοι

Oλοκληρώθηκε η καταμέτρηση των σταυρών προτίμησης για τη νέα 300μελή Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, η οποία θα κληθεί να εκλέξει στη συνέχεια το νέο 31μελές Πολιτικό Συμβούλιο.

Β. Τσιάκος: Να σταματήσουν πια οι "ανεγκέφαλοι" να καταστρέφουν τις παιδικές χάρες

Την Παρασκευή ολοκληρώνουμε τις εργασίες μιας παιδικής χαράς και τη Δευτέρα κάποιοι ανεγκέφαλοι τις καταστρέφουν και τις στερούν από τα παιδιά και την κοινωνία γενικότερα.

ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε: «Πρόσωπα και Στιγμές Ανθρώπων» με τον φωτογραφικό φακό του Αχ. Τραγούδα

Έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «Πρόσωπα και Στιγμές Ανθρώπων», πραγματοποιεί ο δημοσιογράφος Αχιλλέας Τραγούδας την Πέμπτη, 26 Μαΐου, στις 8 το βράδυ, στην αίθουσα του Γαλλικού Ινστιτούτου Λάρισας.

Έγγραφες εξηγήσεις από το ΔΕΔΔΗΕ για το "black out" ζητούν Εμπορικός Σύλλογος και ΕΒΕ Καρδίτσας

Έγγραφες εξηγήσεις από το ΔΕΔΔΗΕ Καρδίτσας για τη διακοπή της ηλεκτροδότησης του κέντρου της πόλης την Παρασκευή 13 Μαΐου, ενώ εξελισσόταν η «Λευκή Νύχτα» με την εμπορική κίνηση και τις μουσικές εκδηλώσεις να βρίσκονται στην κορύφωσή τους,

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ