.
.
.
.
.

Τετάρτη, 25 Μαΐου 2022

Ηλίας Χατζής: "Ανοιχτή επιστολή"

Στον απόηχο του ΤΕΛΙΚΟΥ της ΝΤΡΟΠΗΣ, στον απόηχο του ΤΕΛΙΚΟΥ των ΘΛΙΒΕΡΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ και μετά από όλα τα τραγελαφικά που συνέβησαν, συμβαίνουν και βλέπουν το φως της δημοσιότητας, επιθυμώ διακαώς να εκφράσω ορισμένες σκέψεις μου, σε σχέση με τη διαιτησία και αποκλειστικά γι αυτήν, αφού, εάν κάποιος επεκταθεί και σε άλλα ζητήματα του τελικού, θα έπρεπε να συγγράψει βιβλίο που θα γινόταν ανάρπαστο παγκοσμίως.

Στις γραμμές του μετρό έπεσε ο 26χρονος Καρδιτσιώτης που αναζητούνταν με Misssing Alert - Ταυτοποιήθηκε στο νοσοκομείο

Τέλος στην αναζήτηση του 26χρονου Καρδιτσιώτη Ε.Π. έβαλε το βράδυ της Τετάρτης (25/5) το "Χαμόγελο του Παιδιού" που είχε νωρίτερα εκδόσει Missing Alert.

ΑΑΔΕ: Παράταση προθεσμίας για διαβίβαση δεδομένων στο myDATA

Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων ανακοινώνει την παράταση της προθεσμίας διαβίβασης των δεδομένων εσόδων τιμολόγησης, εξόδων αυτοτιμολόγησης και τίτλων κτήσης, στην πλατφόρμα myDATA, έως τις 15 Ιουνίου 2022.

“Το ίχνος του Χρόνου” προβλήθηκε στην αυλή του Αρχαιoλογικού Μουσείου Καρδίτσας (+Φώτο +Βίντεο)

Την μαγεία του θερινού κινηματογράφου με τη γοητεία της αρχαιολογίας συνδύασαν οι Καρδιτσιώτες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Εφορείας Αρχαιοτήτων Καρδίτσας και παραβρέθηκαν απόψε (Τετάρτη 25/5) στην ειδική προβολή του βραβευμένου ντοκιμαντέρ της κ. Διονυσίας Κοπανά με τίτλο «Το ίχνος του Χρόνου» που πραγματοποιήθηκε στην αυλή του Αρχαιολογικού Μουσείου Καρδίτσας.

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για την εκρίζωση εκατοντάδων δενδρυλλίων κάνναβης στα ορεινά του Δ. Μουζακίου

Σε εξέλιξη βρίσκεται συντονισμένη επιχείρηση των αστυνομικών δυνάμεων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καρδίτσας και ειδικά του Α.Τ. Μουζακίου για εκατοντάδες δενδρύλλια κάνναβης που βρέθηκαν σε περιοχή του Δήμου Μουζακίου.

Υπεγράφη η Προγραμματική Σύμβαση για την ενεργειακή αναβάθμιση του Γ.Ν. Τρικάλων

Υπογράφηκε από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό και τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων Κώστα Γρηγορίου η Προγραμματική Σύμβαση με την οποία η Περιφέρεια Θεσσαλίας αναλαμβάνει την κατασκευή της ενεργειακής αναβάθμισης του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων.

Ημερίδα για την αποκατάσταση του Ιερού Κουβουκλίου του Παναγίου Τάφου

Το Τμήμα Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΤΕΕ), υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητρόπολης Λαρίσης και Τυρνάβου και της Περιφέρειας Θεσσαλίας διοργανώνει ημερίδα στη Λάρισα με θέμα «Πανάγιος Τάφος - Το Μνημείο και το Έργο» για την Αποκατάσταση του Ιερού Κουβουκλίου του Παναγίου Τάφου.

Ανακοίνωση του Συμβουλίου Περιοχής Θεσσαλίας της ΚΝΕ για τη συμφωνία συνεργασίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με τον Σ.Ε.Β.

Οι νέοι και οι νέες που σπουδάζουν στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας δεν έχουν τίποτα να περιμένουν για τις σπουδές και το μέλλον που έχουν ανάγκη σήμερα από την συνεργασία Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με τον ΣΕΒ.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ