.
.
.
.
.

Κυριακή, 29 Μαΐου 2022

Το Νομαρχιακό Σωματείο ΑμεΑ Καρδίτσας για την 30η Μαΐου - Παγκόσμια Ημέρα για την Σκλήρυνση κατά Πλάκας

Το Σωματείο μας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Σκλήρυνση κατά Πλάκας, μιας χρόνιας νόσου, η οποία προσβάλλει το κεντρικό νευρικό σύστημα και πιο συγκεκριμένα τον εγκέφαλο και τον νωτιαίο μυελό του ασθενή, εκφράζει την αμέριστη αλληλεγγύη και συμπαράστασή του στον αγώνα των συναδέλφων πασχόντων από τη νόσο και των οικογενειών τους.

Άνοδος της «οικοδομής» στη Θεσσαλία με ...ουραγό την Καρδίτσα

Ουραγός στην ανοδική πορεία που καταγράφει η οικοδομική δραστηριότητα στη Θεσσαλία είναι η Καρδίτσα, σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά στοιχεία για τον Φεβρουάριο του 2022 που δημοσιοποίησε η ΕΛΣΤΑΤ.

Θεσσαλονίκη: Νεκρή 26χρονη που έπεσε από μπαλκόνι 5ου ορόφου

Τραγωδία σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής, καθώς μία 26χρονη κοπέλα έχασε τη ζωή της μετά από πτώση από μπαλκόνι στην οδό Κοσμά Αιτωλού, στην περιοχή της Ανάληψης, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Στα γεωγραφικά όρια του Δήμου Μουζακίου ο χώρος για το διαδημοτικό καταφύγιο ζώων

Στα γεωγραφικά όρια του Δήμου Μουζακίου βρίσκεται η έκταση που προορίζεται να φιλοξενήσει το διαδημοτικό καταφύγιο ζώων, εφόσον καταστεί δυνατός ο αποχαρακτηρισμός της.

Υπ. Παιδείας: Σε δημόσια διαβούλευση το νέο σχέδιο νόμου-πλαισίου για την τριτοβάθμια εκπαίδευση

Σε δημόσια διαβούλευση τέθηκε το νέο σχέδιο νόμου-πλαισίου του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων με τίτλο: «Νέοι Ορίζοντες στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα: Ενίσχυση της ποιότητας, της λειτουργικότητας και της σύνδεσης των ΑΕΙ με την κοινωνία και λοιπές διατάξεις».

Αδελφοποιήθηκαν οι πολιτιστικοί σύλλογοι Δρακότρυπας και Λιτοχώρου

Σε μια όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 28 Μαΐου 2022, στο 2Ο Δημοτικό Σχολείο Λιτοχώρου Πιερίας, αδελφοποιήθηκαν ο Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Δρακότρυπας «Η ΑΝΑΠΛΑΣΗ» με τον Πολιτιστικό Όμιλο Λιτοχώρου (Π.Ο.Λ.), παρουσία και πολλών κατοίκων της Δρακότρυπας.

Λουτράκι: Σύλληψη 45χρονου με 57 κιλά κοκαΐνης!

Συνελήφθη, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, μεσημβρινές ώρες της 28ης Μαΐου στο Λουτράκι Κορινθίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, σε συνεργασία με το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών του Σ.Δ.Ο.Ε. και το Τ.Α. Κορίνθου και σε επίπεδο αξιοποίησης πληροφοριών με το Γραφείο DEA της Πρεσβείας των Η.Π.Α. στην Αθήνα,

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ