.
.
.
.
.

Τρίτη, 31 Μαΐου 2022

Πολιτική εκδήλωση στο χώρο του Παυσιλύπου με ομιλητή τον Αλέξη Ζορμπά διοργάνωσε η Τ.Ε. Καρδίτσας ΚΚΕ

Οι κλαδικές οργανώσεις της ΤΕ Καρδίτσας του ΚΚΕ την Τρίτη 31 Μάη στον πεζόδρομο του 3ου δημοτικού σχολείου στο Παυσίλυπο, οργάνωσαν εκδήλωση-συζήτηση με θέμα: «Ο ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ και η διέξοδος για τους λαούς» μέσα από τις εκδόσεις της «Σύγχρονης εποχής». Ομιλητής ήταν ο Αλέξης Ζορμπάς μέλος του ΓΠ Θεσσαλίας.

Πολλές ζημιές σε καλλιέργειες από έντονη χαλαζόπτωση την ευρύτερη περιοχή του Τυρνάβου (+Βίντεο)

Μία έντονη χαλαζόπτωση που σημειώθηκε λίγο μετά τις 8.15 σήμερα (Τρίτη 31/5) το απόγευμα ήταν αρκετή για να προκαλέσει τεράστιες ζημιές σε διάφορες καλλιέργειες στην ευρύτερη περιοχή του δήμου Τυρνάβου.

Λίμνη Πλαστήρα: Υποτονική (ακόμα) η ζήτηση για το τριήμερο του Αγ. Πνεύματος

Υποτονική και κατώτερη του αναμενομένου είναι η ζήτηση καταλυμάτων στην περιοχή της λίμνης Πλαστήρα, για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος (11,12,13/6), σύμφωνα με τα όσα είπε στο KarditsaLive.Net, ο εκπρόσωπος των επαγγελματιών της περιοχής κ. Δημήτρης Γαλαγάλας.

Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας γνωστοποίησε την αποστολή Τεθωρακισμένων Οχημάτων στην Ουκρανία

Από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας γίνεται γνωστό ότι κατόπιν προηγουμένων συζητήσεων και μετά τη σημερινή συνάντηση του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Καγκελάριο της Γερμανίας κ. Όλαφ Σολτς (Olaf Scholz)

Στα τέλη Ιουνίου, στη Λάρισα, το 2ο Φεστιβάλ Εκπαίδευσης

Την ευκαιρία  για  μαθητές, γονείς  και εργαζόμενους  να ενημερωθούν δια ζώσης για περισσότερα από 80 προγράμματα σπουδών που προσφέρουν 35 από τα μεγαλύτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό, προσφέρει το 2ο Φεστιβάλ Εκπαίδευσης Θεσσαλίας.

Με άλλες 4 κλοπές στο Βόλο βαρύνεται ζευγάρι που είχε και "11άδα" κλοπών στη Λάρισα!

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου εξιχνιάστηκαν συνολικά τέσσερις περιπτώσεις κλοπής, από καταστήματα και επιχείρηση στο Βόλο που διέπραξαν οι δύο δράστες των 11 περιπτώσεων κλοπής από καταστήματα και επιχειρήσεις της Λάρισας.

Δόθηκε το "πράσινο φως" για την υπογραφή της σύμβασης για την ενεργειακή αναβάθμιση του 2ου Δ.Σ. Καρδίτσας

Την έγκριση για την υπογραφή της σύμβασης του έργου της ενεργειακής αναβάθμισης του 2ου Δημοτικού Σχολείου Καρδίτσας, συνολικού προϋπολογισμού ένταξης 250.000 ευρώ με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 2014-2022 έδωσε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός.

Κατατέθηκε στο ΥΠ.ΕΝ. η πρόταση Δήμου και ΔΕΥΑ Μουζακίου για τον βιολογικό σε Αγναντερό - Παλαιοχώρι

Ο Δήμαρχος Μουζακίου και Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης & Αποχέτευσης Θεοφάνης Στάθης κατέθεσε στον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστα Σκρέκα την πολύ σημαντική πρόταση εκτέλεσης έργων με τίτλο: «Ολοκληρωμένη διαχείριση αστικών λυμάτων Τ.Κ. Αγναντερού – Παλαιοχωρίου Δήμου Μουζακίου».

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ