.
.
.
.

Τετάρτη, 04 Μαΐου 2022

Σε αναμονή του υπολοίπου (35%) της αποζημίωσης από τον "Ιανό" οι κάτοχοι αγροτικών εκμεταλλεύσεων

Η καταβολή της προκαταβολής της αποζημίωσης των ζημιών από τον "Ιανό" σε κατόχους αγροτικών εκμεταλλεύσεων του ν. Καρδίτσας, ολοκληρώθηκε τον Μάρτιο του 2022, με την πίστωση 164.000 περίπου ευρώ στους λογαριασμούς των εναπομεινάντων δικαιούχων.

Υπ. Υποδομών & Μεταφορών: Πέντε παρεμβάσεις για τη θωράκιση των έργων από τις επιπτώσεις της διεθνούς κρίσης

Στην υιοθέτηση και προώθηση παρεμβάσεων με στόχο τη θωράκιση των εκτελούμενων και δημοπρατούμενων έργων προχωράει άμεσα το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.

Απάντηση Γ. Στύλιου σε Κυρ. Βελόπουλο για τις ζημιές σε καλλιέργειες βρώμης στα Γεφύρια Καρδίτσας

Απάντηση στην ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης και Βουλευτής Λάρισας Κυρ. Βελόπουλος σχετικά με τις ζημιές που υπέστησαν από τον παγετό του Ιανουαρίου 2022 καλλιέργειες βρώμης στην κοινότητα Γεφυρίων του Δήμου Σοφάδων έδωσε ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γεώργιος Στύλιος.

Ένα υποχρεωτικό rapid test την εβδομάδα για τους ανεμβολίαστους στον ιδιωτικό τομέα

Η διενέργεια ενός rapid test σε εβδομαδιαία βάση (από 2) προβλέπεται από τη νέα Κοινή Απόφαση των υπουργών Οικονομικών, Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Παιδείας και Θρησκευμάτων, Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Υγείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού, Δικαιοσύνης, Εσωτερικών, Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Υποδομών και Μεταφορών, Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Τουρισμού, Επικρατείας και υφυπουργού στον Πρωθυπουργό που ισχύει από 1η Μαΐου 2022 και τροποποιεί το μέχρι πρότινος ισχύον πλαίσιο (Β’ 4766/16.10.2021).

"Ναι" από τον Πρωθυπουργό για Ολοκληρωμένη Χωρική Επένδυση (ΟΧΕ) για τα ενιαία Άγραφα

Εξαιρετικά θετικά αποτελέσματα προέκυψαν από τη σύσκεψη για τους Μικρούς Ορεινούς Δήμους στο Μέγαρο Μαξίμου υπό την Προεδρία του Πρωθυπουργού, παρουσία αρκετών Υπουργών και Γ.Γ. Υπουργείων.

ΤΟΕΒ Ταυρωπού Καρδίτσας: Πρεμιέρα άρδευσης την Πέμπτη 5 Μαΐου

Ξεκινά από την Πέμπτη 5/5/22 η παροχή αρδευτικού νερού στο δίκτυο του ΤΟΕΒ Ταυρωπού των 120.000 στρ, δεδομένης της ζήτησης νερού σε αρκετές περιοχές του δικτύου, αφού οι βροχοπτώσεις που προηγήθηκαν είτε δεν ήταν αρκετές, είτε λόγω της σύστασης των εδαφών δεν συγκράτησαν την απαραίτητη υγρασία για το φύτρωμα και την ομαλή εξέλιξη των καλλιεργειών.

Δήμος Μουζακίου: Σύσκεψη για Ανάπλαση - Αξιοποίηση της παραποτάμιας περιοχής του Παμίσου στο Μουζάκι

Τη συζήτηση για την υλοποίηση ενός πολύ μεγάλου πρότζεκτ που θα αναβαθμίσει εντυπωσιακά το περιβάλλον και τις αναπτυξιακές προοπτικές του Μουζακίου, «άνοιξε» ο Δήμαρχος Δ. Μουζακίου κ. Θεοφάνης Στάθης.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ