.
.

Πέμπτη, 05 Μαΐου 2022

Εκδήλωση ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης για τη θαλασσαιμία από το Γ.Ν. Λάρισας και την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Θαλασσαιμίας, το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας διοργανώνουν  ενημερωτική εκδήλωση το Σαββατοκύριακο  7  και  8 Μαΐου 2022, στην πλατεία Ταχυδρομείου στη Λάρισα.

Ο Δήμαρχος Αργιθέας Α. Στεργίου στην ολιγομελή ομάδα εργασίας για την εκπόνηση του Στρατηγικού Σχεδίου Ορεινότητας σε εθνικό επίπεδο

Ο Δήμαρχος Αργιθέας Ανδρέας Στεργίου θα μετέχει ως Πρόεδρος του Δικτύου "Πίνδος" στην ολιγομελή Επιτροπή που ανακοινώθηκε από τον Πρωθυπουργό κ. Μητσοτάκη για την προετοιμασία και την ολοκλήρωση του "Στρατηγικού Σχεδίου Ορεινότητας" σε εθνικό επίπεδο.

Έκτακτες ανακοινώσεις Κυρ. Μητσοτάκη για τη μείωση των λογαριασμών ηλεκτρικής ενέργειας

Σε έκτακτες ανακοινώσεις για την μείωση των λογαριασμών ηλεκτρικής ενέργειας, ακόμα και αναδρομικά από τον περασμένο Δεκέμβριο (2021) προχώρησε το απόγευμα της Πέμπτης 5 Μαΐου ο Πρωθυπουργός Κυρ. Μητρσοτάκης.

ΛΑ.ΣΥ. Θεσσαλίας: Ψήφισμα για να καταργηθεί το μέτρο της αναστολής εργασίας στους υγειονομικούς

Οι περιφερειακοί Σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης, κατέθεσαν στο Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας, προς έγκριση, ψήφισμα για την κατάργηση του μέτρου της αναστολής εργασίας στους υγειονομικούς.

Διαδικτυακή ημερίδα για την ευαισθητοποίηση πολιτών και μαθητών σχετικά με τον ποταμό Πάμισο

Το Ελληνικό Δίκτυο Δήμων με Ποτάμια, ο Δήμος Μουζακίου και το ΚΕΠΕΑ Μουζακίου διοργανώνουν ημερίδα με θέμα: «Έλεγχος και βελτίωση της κατάστασης του ποταμού από τους πολίτες και μαθητές μιας πόλης, μέσα από την πληροφόρηση, ευαισθητοποίηση και συμμετοχή τους», την Παρασκευή 6 Μαΐου 2022.

Το Σάββατο 7 Μαΐου το 40ήμερο μνημόσυνο του Αχιλλέα Σιαματά

Τελούμε το Σάββατο 7 Μαΐου 2022 στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής της κοινότητας Καλογριανών Καρδίτσας το 40ήμερο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του αγαπημένου μας πατέρα και παππού Αχιλλέα Σιαματά.

Κληρώνει την Παρασκευή 6 Μαΐου για τις εγγραφές στα Πειραματικά Σχολεία

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων με ενημερωτικό του γνωστοποιεί την διαδικασία της κλήρωσης στα Πειραματικά Σχολεία που θα λάβει χώρα την Παρασκευή 6 Μαΐου 2022.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ