.
.
.
.

Παρασκευή, 06 Μαΐου 2022

Σειρά επαφών στο Αρχηγείο της Πυροσβεστικής για την Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Δυτ. Θεσσαλίας

Διαδοχικές συναντήσεις με τον αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος, Αλέξη Ράπανο, υπαρχηγό Γιάννη Πετρούτσο και τον διευθυντή διεύθυνσης ανθρωπίνων πόρων Νικόλαο Βλαχόγιαννη, είχε στην Αθήνα αντιπροσωπεία της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Δυτικής Θεσσαλίας.

Διεθνής Ένωση Αστυνομικών - Τ.Δ. Καρδίτσας: "Η ΙΡΑ έπαιξε μπάλα για την Κιβωτό του Κόσμου"

Ασταμάτητη είναι τελευταία η δράση των αθλητικών ομάδων της ΙΡΑ Καρδίτσας. Πάντα με όχημα την εθελοντική, κοινωνική προσφορά και το σύνθημα της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, «Υπηρετώ δια της Φιλίας», συμμετέχει σε σημαντικές εκδηλώσεις που αναδεικνύουν το χαρακτήρα της ΙΡΑ και των αστυνομικών – μελών της.

Εκλογές ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ: Οι υποψήφοι από το ν. Καρδίτσας στις εκλογές της Κυριακής 8 Μαΐου

Ανακοινώθηκαν το βράδυ της Παρασκευής (6/5) τα ονόματα των υποψηφίων συνέδρων καθώς και των υποψηφίων στις Δημοτικές και Νομαρχιακές Οργανώσεις για τις εκλογές οργάνων του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής της Κυριακής 8 Μαΐου 2022.

Εσπερινό Γυμνάσιο - Λ.Τ. Καρδίτσας: Εκπαιδευτική Επίσκεψη 4 εκπαιδευτικών του σχολείου στη Μαρτινίκα στα πλαίσια του προγράμματος Erasmus+ KA122

Το Εσπερινό Γυμνάσιο – Λ.Τ. Καρδίτσας συμμετέχει ως εταίρος αποστολής στο πρόγραμμα Erasmus+ KA122 μαθησιακής κινητικότητας προσωπικού με τίτλο «Ενσωμάτωση και πολυπολιτισμικότητα» και κωδικό σχεδίου 2021-1-EL01-KA122-SCH-000030701.

ΤΕ Καρδίτσας ΚΚΕ & παράρτημα Καρδίτσας της ΠΕΑΕΑ: "9η Μάη, επέτειος από την αντιφασιστική νίκη των λαών"

Συμπληρώνονται στις 9 Μάη 2022 77 χρόνια από τη λήξη του Β Παγκοσμίου πολέμου και τη συντριβή του φασιστικού άξονα με την άνευ όρων παράδοση της ναζιστικής Γερμανίας.

Χωρίς αλλαγές τα εξεταστικά κέντρα των Πανελλαδικών Εξετάσεων στο ν. Καρδίτσας

Ίδια με τα περσινά είναι τα εξεταστικά κέντρα που θα προσέλθουν οι υποψήφιοι από το νομό Καρδίτσας για να πάρουν μέρος στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις.

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Σε λιγότερο από 4 ώρες Αθήνα - Θεσσαλονίκη από 15 Μαΐου

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. ανακοίνωσε την έναρξη δρομολογίων των νέων, σύγχρονων αμαξοστοιχιών ETR470, από την Κυριακή 15 Μαΐου 2022, που εκτελούν την διαδρομή Αθήνα – Θεσσαλονίκη, και το αντίστροφο, σε λιγότερο από 4 ώρες.

Πρόγραμμα επισκέψεων αγροτικών ιατρών στα Περιφερειακά Ιατρεία του Δήμου Αργιθέας από 9 - 15 Μαΐου

Ενημερώνουμε τους δημότες μας για το πρόγραμμα επισκέψεων των αγροτικών ιατρών στα Περιφερειακά Ιατρεία του Δήμου Αργιθέας, από 9-5-2022 μέχρι 15-5-2022, για το οποίο μας πληροφόρησε επίσημα το Κέντρο Υγείας Μουζακίου, και συγκεκριμένα:

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ