.
.
.
.

Κυριακή, 08 Μαΐου 2022

Αρτοποιοί Καρδίτσας: Προσπαθούμε να κρατήσουμε ανοιχτές τις επιχειρήσεις μας

Σε δύσκολη θέση βρίσκεται ο κλάδος των αρτοποιών, αφού οι συνεχείς αυξήσεις των πρώτων υλών και στην ενέργεια έχουν δημιουργήσει ένα διπλά επιβαρυντικό σκηνικό για τα μέλη του.

Νίκησε και παρέμεινε στη Β' Εθνική η Αναγέννηση - Καλή εμφάνιση αλλά ήττα για τους Τιτάνες στο "αντίο" τους στην κατηγορία

Με νίκη έκλεισε τη χρονιά η ομάδα της Αναγέννησης επικρατώντας στον "τελικό" στο κλειστό γυμναστήριο τον Πρωτέα Γρεβενών ανανεώνοντας έτσι την παρουσία της στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής σε αντίθεση με τους Τιτάνες που υποβιβάζονται γνωρίζοντας την ήττα στο τελευταίο παιχνίδι τους απέναντι στον πρωταθλητή Ερμή Σχηματαρίου.

Ε.Ο.Δ.Υ. (08/05): 23 νέοι θάνατοι και 3.195 κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα - 29 κρούσματα στο ν. Καρδίτσας

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 8 Μαΐου 2022 από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

Τ. Τσιαπλές: "Ο ακριβός και υποβαθμισμένος σιδηρόδρομος - αποτέλεσμα της πολιτικής απελευθέρωσης και ιδιωτικοποίησης του, από Ε.Ε και αστικές κυβερνήσεις"

Το πρόσφατο περιστατικό με το τρένο που ήταν να ξεκινήσει από τον Βόλο για την Λάρισα, αλλά έμεινε από βλάβη, όπως έμεινε και το λεωφορείο που κλήθηκε να κάνει αυτό το δρομολόγιο, δεν είναι ένα μεμονωμένο γεγονός.

Υποτονική έως …μηδενική η κίνηση στη «μισάνοικτη» αγορά της Καρδίτσας (+Φώτο)

Υποτονική έως …μηδενική είναι η κίνηση σήμερα στην τοπική αγορά, καθώς… θεωρητικά είναι μια ημέρα με ανοιχτά καταστήματα, στο πλαίσιο των ενδιάμεσων εκπτώσεων, λόγω της μεταφοράς της αργίας της Πρωτομαγιάς, αλλά στην πράξη η μεγάλη πλειοψηφία των εμπορικών καταστημάτων δεν σήκωσαν ρολά.

Κ. Τσιάρας και Κ. Αγοραστός εγκαινιάζουν την Πέμπτη (12/5) στην Αθήνα την έκθεση «Μεθεόρτια, από το '21 στο '22»

O Σύνδεσμος Γραμμάτων Τεχνών Θεσσαλίας, το Hellenic Diaspora Foundation που εδρεύει στην Πάτρα και η συλλογή Γ. Κωστόπουλου, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Δικαιοσύνης και της Περιφέρειας Θεσσαλίας, διοργανώνουν ένα ιδιαίτερο εικαστικό πολύπτυχο με τίτλο: "Μεθεόρτια - Από το '21 στο '22", στους χώρους των παλιών Δικαστηρίων της οδού Σανταρόζα,  στην Αθήνα.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ