.
.
.
.

Δευτέρα, 09 Μαΐου 2022

"Στο Ύψωμα Ραβινέ ο υποψήφιος Δήμαρχος Παλαμά, Νίκος Ράπτης"

Στην ετήσια εκδήλωση για την επέτειο της μάχης του Ραβινέ στο Χαμηλό Κιλκίς παρεβρέθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Παλαμά Νίκος Ράπτης συνοδευόμενος από πολυμελή ομάδα συνεργατών, καλεσμένοι του οικοδεσπότη Δήμαρχου Παιονίου Κωνσταντίνου Σιωνιδη.

Τα επίσημα αποτελέσματα από τις εκλογές του ΚΙΝΑΛ - ΠΑΣΟΚ στο ν. Καρδίτσας της Κυριακής 8 Μαΐου (9/5 ώρα 20.50)

Ολοκληρώθηκαν και δόθηκαν στη δημοσιότητα το απόγευμα της Δευτέρας (9/5) τα επίσημα αποτελέσματα των εκλογών του ΚΙΝΑΛ - ΠΑΣΟΚ που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 8 Μαΐου σε πέντε εκλογικά κέντρα στο νομό Καρδίτσας.

Δημήτρης Παπακώστας: "Μπαράζ εκατομμυρίων: Η Περιφ. Θεσσαλιας ...χοντρό χρήμα για οδικό δίκτυο σε Κλεισούρα - Γιαννωτά - Λυκούδι κ Πύθιο - Καλύβια Ελασσόνας!!!"

Συνεχίζεται το μπαράζ ,ο χορός εκατομμυρίων από ΠΔΕ Θεσσαλίας για δρόμους Ν Λάρισας - μετά το 1.500.000€ για Στέγαστρο Ροδιάς Τυρνάβου , ενώ δεν κινείται ... φύλλο για χωματόδρομους Περιοχής Αργιθεας -Αχελωου (Ρογκια Βραγκιανων - Αργυρι - Β Μάραθο - Μ Σκάλα κα), του Ιτάμου ( Καροπλεσι - Μολόχα - Ρογκάκια κα ).

Σύλληψη άνδρα σε κτηνοτροφική μονάδα του Τυρνάβου για κακοποίηση ζώων συντροφιάς

Συνελήφθη σήμερα (09-05-2022) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή του Τυρνάβου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τυρνάβου, ένας άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ευζωίας ζώων συντροφιάς.

Βασικός Αρωγός της 29ης Πολιτιστικής Συνάντησης Παιδιών ο Δήμος Μουζακίου

Ο Δήμος Μουζακίου και το Ν.Π.Δ.Δ. ( Αθλητισμός - Πολιτισμός - Νεότητα) είναι βασικοί αρωγοί στη διοργάνωση της 29ης Πολιτιστικής Συνάντησης Παιδιών που πραγματοποιεί στο Νομό Καρδίτσας ο Λαογραφικός Όμιλος «Καραγκούνα», σε συνεργασία και με την Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας – Περιφέρεια Θεσσαλίας, την Π.Ε.Δ. Θεσσαλίας, το Δήμο Καρδίτσας και την Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων.

Υπογράφεται η σύμβαση του έργου για την Ενεργειακή Αναβάθμιση του Στρατοδικείου - Αεροδικείου Λάρισας

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός έδωσε την έγκριση για την υπογραφή της σύμβασης του έργου που αφορά την ενεργειακή αναβάθμιση του κτιριακού συγκροτήματος του Στρατοδικείου-Αεροδικείου Λάρισας.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ