.
.
.
.
.

Δευτέρα, 06 Ιουνίου 2022

Ελληνικό Κτηματολόγιο: Παρατείνεται η Ανάρτηση κτηματολογικών στοιχείων για τις Π.Ε. Καρδίτσας και Λάρισας

Το Ελληνικό Κτηματολόγιο ενημερώνει όσες και όσους είναι κάτοχοι ακίνητης ιδιοκτησίας σε περιοχές των Περιφερειακών Ενοτήτων Λάρισας και Καρδίτσας πως παρατείνεται έως τις 4 Αυγούστου 2022 η Ανάρτηση κτηματολογικών στοιχείων.

Δημήτρης Παπακώστας: "Ο .. ‘αυτισμός’ της Θεσσαλίας"

Παρατηρούμε εδώ και 12 χρόνια εξουσίας της «Συμμαχίας των Πολιτων» του Περιφερειάρχη Λάρισας ( Θεσσαλίας) ότι η εσωστρέφεια και η ... βαρετή ανακύκλωση των ίδιων λόγων είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της πολιτικής στο ζωτικό και φλέγον θέμα των έργων Αχελωου ποταμού , της Σαχαροποίησης του εύφορου κάμπου.

Θεσσαλία: Συνελήφθησαν 7 άτομα για ηχορύπανση και βεβαιώθηκαν 9 παραβάσεις της αντικαπνιστικής νομοθεσίας

Κατά το χρονικό διάστημα από 3 Ιουνίου έως χθες (5 Ιουνίου 2022) τις πρώτες πρωινές ώρες, οι υφιστάμενες Υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας διενήργησαν ελέγχους για ηχορύπανση και τήρηση της αντικαπνιστικής νομοθεσίας σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στη Θεσσαλία.

Σημαντική Δωρεά Βιβλίων για το Δημοτικό Σχολείο Ανθηρού και το Δήμο Αργιθέας

Μια σημαντική δωρεά έγινε στις 23 Μαΐου 2022 στο Δημοτικό Σχολείο Ανθηρού και το Δήμο Αργιθέας από τον Ανθηριώτη κ. Αλέξανδρο Τσαντούλα του Χριστοφόρου που μαζί με τη σύζυγό του Πηνελόπη δώρισε τετρακόσια δεκαοκτώ (-418-) βιβλία σε άριστη κατάσταση προκειμένου να εμπλουτισθεί η Δημοτική Βιβλιοθήκη.

Χαλάζι μεγέθους καρυδιού και απίστευτης έντασης «σάρωσε» χωριά των Δήμων Αργιθέας και Λίμνης Πλαστήρα (+Φώτο +Βίντεο)

Σφοδρή χαλαζόπτωση σημειώθηκε λίγο μετά τις 6 το απόγευμα στην περιοχή της Δημοτικής Ενότητας Αχελώου του Δήμου Αργιθέας με επίκεντρο την Κοινότητα Μαράθου.

Αρτεσιανό: Υπογράφηκαν δύο συμβάσεις έργου για την αντιπλημμυρική προστασία

Ξεκινά η κατασκευή νέας αντιπλημμυρικής τάφρου στο ύψος του Αρτεσιανού στην ε.ο. Καρδίτσας – Τρικάλων και ο καθαρισμός υφιστάμενων τάφρων σε μήκος 600 μ. στην ίδια οδό.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ