.
.
.
.

Δευτέρα, 08 Αυγούστου 2022

Α. Ο. Μασχολουρίου "Η Δόξα" 1967: Τρεις προσθήκες και έναρξη προετοιμασίας

Η αναμονή έφτασε στο τέλος της!

Τα μέλη της κίνησης υπέρ της ανασύστασης της Δόξας Μασχολουρίου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν ότι πλέον η Δόξα επανέρχεται και επίσημα στα αθλητικά δρώμενα της περιοχής μας, καθώς ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες τροποποίησης του Καταστατικού του Α.Ο. Σοφάδων 2018.

Δεν είδαν νερό στα χωράφια τους οι αγρότες της περιοχής Ερμητσίου…

Χωρίς ουσιαστικό αντίκρισμα και πρακτικό αποτέλεσμα για τους παραγωγούς της περιοχής του Ερμητσίου αποδείχθηκε η «24ωρη διακοπή άρδευσης» σε όλα τα αρδευτικά συγκροτήματα των Δήμων Σοφάδων, Παλαμά και ΤΟΕΒ Θεσσαλιώτιδος.

Τ.Ε. Καρδίτσας ΚΚΕ: Τιμητική εκδήλωση στα Κανάλια για τα 25 χρόνια από το θάνατο του Ζήση Σκάρου

Τιμητική εκδήλωση  για τα 25 χρόνια από το θάνατο του πρωτοπόρου κομμουνιστή και καταξιωμένο λογοτέχνη Ζήση Σκάρο οργανώνει η ΤΕ Καρδίτσας του ΚΚΕ στα Κανάλια την Παρασκευή  12 Αυγούστου στις 7,30 στο προαύλιο του σχολείου.

Αναρτήθηκαν οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης υποψηφίων για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς της Δ.ΥΠ.Α.

Σήμερα, Δευτέρα 8 Αυγούστου, αναρτήθηκαν στη διαδικτυακή πύλη της Δ.ΥΠ.Α. www.dypa.gov.gr  οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης υποψηφίων που υπέβαλαν αίτηση για συμβάσεις εργασίας ορισμένου χρόνου για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των Βρεφονηπιακών Σταθμών (ΒΝΣ) της Δ.ΥΠ.Α του σχολικού έτους 2022-2023, σύμφωνα με τη ΣΟΧ2/2022.

Υψηλός και πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Τρίτη (09/08) στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας

Σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας (www.civilprotection.gr), για αύριο Τρίτη 09 Αυγούστου 2022, προβλέπεται πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4) για τις εξής περιοχές:

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ