.
.
.
.
.

Πέμπτη, 02 Φεβρουαρίου 2023

Υπέρ των κινητοποιήσεων για την ατομική αξιολόγηση η Γενική Συνέλευση της ΕΛΜΕ (+Φωτο)

Διάθεση από τους καθηγητές του νομού για δυναμικές κινητοποιήσεις ενάντια στην εφαρμογή της ατομικής αξιολόγησης με βάση και την σχετική εισήγηση της ΟΛΜΕ διαπιστώθηκε κατά την Γενική Συνέλευση της ΕΛΜΕ Καρδίτσας που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (2/2) στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου.

Αμφισβήτηση της σημασίας βράβευσης του Υπαίθριου Μουσείου Τέχνης στο Μορφοβούνι

Σέ  αμφισβήτηση της σημασίας πρόσφατης βράβευσης του Υπαίθριου Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης προχώρησε ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης, στο Δημοτικό Συμβούλιο Λίμνης Πλαστήρα κ. Βασίλης Ελευθερίου.

Καρδίτσα: Επικίνδυνη κλίση κολόνας φωτισμού έξω από τον Ι.Ν. Αγίας Σοφίας

Επικίνδυνη κλίση έχει πάρει μεταλλική κολόνα φωτισμού που βρίσκεται επί της οδού Καποδιστρίου, στο πεζοδρόμιο μπροστά από τον Ι. Ν. Αγίας Σοφίας πιθανότατα από πρόσκρουση οχήματος κατά τις νυκτερινές ώρες της Τετάρτης προς τα ξημερώματα της Πέμπτης (2/2).

Κρίσιμη συνάντηση των ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών με τους Δημάρχους για τους απινιδωτές στα γήπεδα (+Φωτο)

Συνάντηση με τους Δημάρχους Καρδίτσας κ. Β. Τσιάκο, Σοφάδων κ. Αθ. Σκάρλο, Μουζακίου κ. Φαν. Στάθη και Παλαμά κ. Γ. Σακελλαρίου θα έχει το πρωί της Παρασκευής (3/2) στο Δημαρχείο Καρδίτσας

Βαθμός αντιπτέραρχου απονεμήθηκε στους πιλότους του F-4 Στ.Τσιτλακίδη και Μ. Τουρούτσικα

Με Προεδρικό Διάταγμα που υπεγράφη, σήμερα, Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου, με πρόταση του υπουργού Εθνικής 'Αμυνας, μετά από απόφαση του ΣΑΓΕ, απονέμεται ο βαθμός του αντιπτέραρχου στον σμηναγό Τσιτλακίδη Ευστάθιο του Αναστασίου και τον υποσμηναγό Τουρούτσικα Μάριο - Μιχαήλ του Κωνσταντίνου.

Β. Ελευθερίου στο Δ.Σ.: «Χάθηκε» η χρονιά για παιδί στο Κρυονέρι λόγω έλλειψης εκπαιδευτικού παράλληλης στήριξης

Την έλλειψη  παράλληλης στήριξης στο δημοτικό σχολειό Κρυονερίου, κατήγγειλε ο δημοτικός σύμβουλος Λίμνης Πλαστήρα κ. Βασίλης Ελευθερίου, γεγονός που αποτέλεσε και αποτελεί τροχοπέδη για την ομαλή εκπαιδευτική διαδικασία του παιδιού που την είχε ανάγκη.

Δράσεις της Κινητής Μονάδας Περιφέρειας Θεσσαλίας του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ τον Ιανουάριο 2023

Τον Ιανουάριο, το προσωπικό της Κινητής Μονάδας Περιφέρειας Θεσσαλίας του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ, συνέχισε τις συναντήσεις με τις ομάδες μαθητών στη σχολική κοινότητα των Δήμων Καρδίτσας, Φαρσάλων και Τεμπών, στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος πρόληψης των εξαρτήσεων μέσω της Τέχνης. 

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ