.
.

Παρασκευή, 05 Μαΐου 2023

Σωτηρία Μπακαλάκου: "Στο κόκκινο” το ιδιωτικό χρέος

Σειρά μέτρων που θα εφαρμόσει το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής για την συνολική αντιμετώπιση του ιδιωτικού χρέους και την μείωση των οικονομικών και κοινωνικών ανισοτήτων που πηγάζουν απ’ αυτό, παρουσίασε κατά την διάρκεια των ομιλιών της σε Άγιο Γεώργιο, Ξινονέρι, Μητρόπολη, Παλιούρι, Νεοχώρι η υποψήφια βουλευτής κ. Σωτηρία Μπακαλάκου.

Τουρνουά ανόδου γυναικών στη Α2 βόλεϊ: Το πάλεψαν οι αθλήτριες του ΣΠΑΚ αλλά δεν ήρθε η νίκη απέναντι στον Μυγδονιακό (+Φωτο +Βίντεο)

Ξεκίνησε το απόγευμα της Παρασκευής (5/5) στο κλειστό του ΔΟΠΑΚ στην Καρδίτσα το τριήμερο (5-7/5) ειδικό τουρνουά γυναικών του βορρά για την άνοδο στην Α2 βόλεϊ γυναικών.

Συμμετοχή του 1ου Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. Καρδίτσας στην Εκδήλωση Φυσικών Επιστημών

Το 1ο Εσπερινό ΕΠΑ.Λ. Καρδίτσας συμμετείχε και φέτος στην Εκδήλωση των Φυσικών Επιστημών με τίτλο: «Οι μαθητές εξηγούν τα φυσικά φαινόμενα με πειράματα, κατασκευές και νέες τεχνολογίες», που διοργάνωσε το ΕΚΦΕ Καρδίτσας σε συνεργασία με την Δευτεροβάθμια και την Πρωτοβάθμια Διεύθυνση Εκπαίδευσης Καρδίτσας.

Διακρατική συνάντηση στο 1ο Πειραματικό ΓΕΛ Καρδίτσας στο πλαίσιο προγράμματος Erasmus+

Στο πλαίσιο του σχεδίου σχολικών ανταλλαγών Erasmus+ με τίτλο  «GO GREEN» και κωδικό έγκρισης 2020-1-CΖ01-ΚΑ229-078162_5, πραγματοποιήθηκε στην πόλη μας η 6η και τελευταία διακρατική συνάντηση του προγράμματος.

Η έγκαιρη διακοπή του καπνίσματος συνδέεται με μεγαλύτερα ποσοστά επιβίωσης για άτομα με καρκίνο στον πνεύμονα

Από τους ασθενείς που διαγνώστηκαν με μη μικροκυτταρικό καρκίνο του πνεύμονα, την πιο κοινή μορφή καρκίνου του πνεύμονα, έρευνα με επικεφαλής επιστήμονες από τη Σχολή Δημόσιας Υγείας Τσαν του Χάρβαρντ, που δημοσιεύεται διαδικτυακά στο περιοδικό «JAMA Network Open», διαπιστώνει ότι μεγαλύτερες πιθανότητες επιβίωσης είχαν, όχι μόνο όσοι δεν κάπνισαν ποτέ, αλλά και όσοι διέκοψαν έγκαιρα το κάπνισμα.

Εκδήλωση – συζήτηση γυναικών με τίτλο «Ακούμε τις γυναίκες» την Κυριακή 7 Μαΐου στην Πλατεία Δικαστηρίων

Εκδήλωση – συζήτηση γυναικών με τίτλο «Ακούμε τις γυναίκες» θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7 Μαΐου στις 18.30 στην Πλατεία Δικαστηρίων και ειδικότερα στο καφέ "Νόα".

Εκδήλωση για την «Ημέρα της Ευρώπης» την Τρίτη 9 Μαΐου

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας- Europe Direct και η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης, με την υποστήριξη της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Θεσσαλίας, με αφορμή την «Ημέρα της Ευρώπης», την Τρίτη 9 Μαΐου στις 11 π.μ. στο κέντρο «Φρούριο» Λάρισας διοργανώνουν εκδήλωση βράβευσης σχολείων της Θεσσαλίας που διακρίθηκαν σε ευρωπαϊκούς διαγωνισμούς.

Α. Σκόνδρα: «Συγκεκριμένες δεσμεύσεις από τη Ν.Δ. για αγροτοκτηνοτρόφους» - Πρόγραμμα επισκέψεων για 6 & 7 Μαΐου

Αγία Τριάδα, Κόρδα, Μαραθέα, Πεδινό και Προάστιο οι πρόσφατες επισκέψεις της πρ. Βουλευτή του Νομού μας και εκ νέου υποψήφιας με την Ν.Δ., κ. Ασημίνας Σκόνδρα.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ