Κελεπούρης Λάμπρος
Τσιρογιάννη Φανή
Εκίζογλου Σπυρίδων
Καραμπινά - Τσουρή Μαρία
.
.
.
.

Σάββατο, 09 Σεπτεμβρίου 2023

Τα δρομολόγια που θα εκτελέσει την Κυριακή(10/9) το υπεραστικό ΚΤΕΛ Καρδίτσας

Όλα τα δρομολόγια του υπεραστικού ΚΤΕΛ Καρδίτσας προς και από Αθήνα θα εκτελεστούν κανονικά αύριο Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου και μάλιστα θα υπάρξουν και έκτακτα, όπως τόνισε μιλώντας στο KarditsaLive.Net ο πρόεδρος κ. Πεσλής.

ΕΛ.ΑΣ. - Σάββατο (9/9) ώρα 21.00: Η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Π.Ε. Καρδίτσας και της υπόλοιπης Θεσσαλίας

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, λόγω των δυσμενών καιρικών φαινομένων, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Θεσσαλίας, έχει ως εξής:

Πυροσβεστικό Σώμα: Πάνω από 3.400 διασώσεις μέχρι το Σάββατο (9/9)

Το Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος από την Τρίτη, 05-09-2023 και Ω/07:00 έως σήμερα Σάββατο, 09-09-2023 και Ω/20:00 έχει λάβει 7.702 κλήσεις, για αντλήσεις υδάτων και κοπές δέντρων, ενώ μέχρι αυτή τη στιγμή έχουν πραγματοποιηθεί 3.443 διασώσεις - απομακρύνσεις ατόμων που μεταφέρθηκαν σε ασφαλή σημεία.

Βόμβα από το Β' Παγκόσμιο Πόλεμο ...ξέθαψε η κακοκαιρία Daniel στη Μητρόπολη!

Ακόμα και βόμβα από το Β' Παγκόσμιο Πόλεμο ξέθαψε από το έδαφος η κακοκαιρία "Daniel" στην περιοχή της Μητρόπολης Καρδίτσας όπως έκανε γνωστό ο πρόεδρος της κοινότητας Β. Κουκουζέλης.

Το πλάνο του Υπ.Α.Α.Τ. για την αντιμετώπιση των ζημιών στη Θεσσαλία και την αποζημίωση των πληγέντων

Νέα σύσκεψη για τον τρόπο αντιμετώπισης των συνεπειών που προκάλεσε στην πρωτογενή παραγωγή της Θεσσαλίας η θεομηνία «Daniel», θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Κυριακής στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, υπό την προεδρία του αρμόδιου υπουργού, Λευτέρη Αυγενάκη.

Ενημέρωση από την Περιφέρεια Θεσσαλίας για διανομή ειδών πρώτης ανάγκης

Συνεχίζεται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας η διανομή της βοήθειας που συγκεντρώνεται από δωρεές επιχειρήσεων και ιδιωτών στο νέο Διοικητήριο της Περιφέρειας στη Λάρισα και στις έδρες των Περιφερειακών Ενοτήτων σε Βόλο, Καρδίτσα, Τρίκαλα για να διαμοιραστεί παντού όπου υπάρχει ανάγκη στη Θεσσαλία.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ