Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

729 γυμνιστές πήραν το μπανάκι τους και έσπασαν το ρεκόρ στην Ισπανία

  • 23 Ιουλίου 2013, 13:15
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Περίεργα

Ένα... περίεργο ρεκόρ έσπασαν την Κυριακή λουόμενοι στην περιοχή Βέρα της Ισπανίας. Και τι έκαναν συγκεκριμένα;

729 γυμνιστές βούτηξαν στα καταγάλανα νερά της Μεσογείου και κέρδισαν την πρώτη θέση όσον αφορά στους περισσότερους ανθρώπους που έκαναν μαζικά γυμνοί μπάνιο!

Τα χρήματα που κέρδισαν οι Ισπανοί κατά τη διάρκεια αυτής της εκδήλωσης θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς, ενώ η προσπάθειά τους να σπάσουν το προηγούμενο ρεκόρ είχε ως στόχο να ενισχυθεί ο τουρισμός στη μικρή πόλη - θέρετρο της Βέρα που είναι γεμάτη, ως επί το πλείστον με παραλίες γυμνιστών.

Να σημειωθεί πως το προηγούμενο παγκόσμιο ρεκόρ καταγράφηκε πέρυσι στη Νέα Ζηλανδία, όταν 506 άνθρωποι έκαναν μαζικά γυμνοί μπάνιο και σημείωσαν εξίσου τεράστια επιτυχία με τους Ισπανούς.  Ωστόσο, στα βιβλία του «Guinness World Records» το μέχρι πρότινος μεγαλύτερο ρεκόρ ανήκει στη Νότια Ουαλία με 413 γυμνούς λουόμενους και σημειώθηκε τον Ιούνιο του 2011.

 

 

 

 

 

Πηγή: protothema.gr

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva