Την ερχόμενη Τετάρτη συνεδριάζει η Football League με βασικό θέμα την ενημέρωση των ΠΑΕ για την πορεία των συζητήσεων για την ανεύρεση οικονομικών πόρων.
Να ενταχθεί η Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων στη Β’ κλιματική ζώνη, ζητά με επιστολή του ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός από τον υπουργό Οικονομικών Γκίκα Χουρδούβελη.
Κατατέθηκε το απόγευμα στη Βουλή τροπολογία για τις μετεγγραφές φοιτητών τρίτεκνων, πολύτεκνων, ατόμων με ειδικές ανάγκες και ειδικών κοινωνικών κατηγοριών.
«Η διαδικασία του επανελέγχου των συμβάσεων από ορισμένου σε αορίστου χρόνου, έχει ως μοναδική στόχευση τη δημιουργία δεξαμενής απολύσεων από το χώρο της Αυτοδιοίκησης.
Σημαντικό βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου ΕΣΚΑΘ έκανε ο Γυμναστικός των Σοφάδων το περασμένο Σάββατο στο κλειστό του Αγίου Θωμά επικρατώντας του Εθνικού Λάρισας με σκορ 50-63.
Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού αποφάσισε την αναβολή όλων των εθνικών διοργανώσεων σε όλα τα αθλήματα, ως φόρο τιμής στη μνήμη του Κώστα Κατσούλη.
Σύσκεψη με τη διοίκηση και τα αρμόδια στελέχη του Αρχηγείου Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδος και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Θεσσαλίας είχε ο περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός στην έδρα της Περιφέρειας.
Ενημερώνουμε όλους τους/τις ενδιαφερόμενους/ες ότι ο Δήμος Σοφάδων και το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης και του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης)