Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αναστέλλεται η λειτουργία τάξης στο ΕΠΑΛ Παλαμά λόγω κρούσματος Covid-19 Κύριο

  • 21 Οκτωβρίου 2020, 15:03
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Εκπαιδευτικά Νέα
Αναστέλλεται η λειτουργία τάξης στο ΕΠΑΛ Παλαμά λόγω κρούσματος Covid-19

Αναστέλλεται για δύο εβδομάδες η λειτουργία τάξης στο ΕΠΑΛ Παλαμά μετά από απόφαση που έλαβε σήμερα (Τετάρτη 21/10) ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσας Σωκρ. Παππάς.

 

Ειδικότερα ο κ. Παππάς αποφάσισε την αναστολή λειτουργίας της Γ’ Τάξης του ΕΠA.Λ Παλαμά για 14 ημέρες από 21/10/2020 έως και 3/11/20 λόγω επιβεβαιωμένου κρoύσματος COVID-19 σε μέλος του EBΠ του σχολείου.

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Διαβάστε επίσης:

  • Για γεύσεις που ξεχωρίζουν… “Αρτοζαχαροπλαστείο Βαρλάμης”! Δοκίμασες, κόλλησες! Για γεύσεις που ξεχωρίζουν… “Αρτοζαχαροπλαστείο Βαρλάμης”! Δοκίμασες, κόλλησες!
    13 Αυγούστου 2026, 22:41
  • Δασαρχείο Καρδίτσας: Ετοιμότητα λόγω του Δελτίου Πρόγνωσης καιρού και του Χάρτη πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς (κατηγορία 3) που ισχύει για την Πέμπτη (13/8) Δασαρχείο Καρδίτσας: Ετοιμότητα λόγω του Δελτίου Πρόγνωσης καιρού και του Χάρτη πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς (κατηγορία 3) που ισχύει για την Πέμπτη (13/8)
    13 Αυγούστου 2026, 08:48
  • Την Πέμπτη 13 Αυγούστου η κηδεία της Μαρίας Κουτρούλη Την Πέμπτη 13 Αυγούστου η κηδεία της Μαρίας Κουτρούλη
    13 Αυγούστου 2026, 08:50
  • Ιός Δυτικού Νείλου: 110 συνολικά τα κρούσματα εκ των οποίων 2 στο ν. Καρδίτσας - 9 συνολικά οι θάνατοι Ιός Δυτικού Νείλου: 110 συνολικά τα κρούσματα εκ των οποίων 2 στο ν. Καρδίτσας - 9 συνολικά οι θάνατοι
    13 Αυγούστου 2026, 00:24
Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva