left banner
right banner
Menu

Καταγγελία του Α. Κολοκύθα: "Εξι χρόνια, χωρiς φiλτρο η Υδρευτική Γεώτρηση Καλλιθήρου"

Απο όσο έχω ενημερωθεi απο τον πρόεδρο του καλλιθήρου έχουν βάλει ένα φiλτρο, αλλά δεν επαρκεi και πρέπει να τοποθετηθεi και δευτερο.Γιάτι δεν έχει τοποθετηθεi και το δεύτερο φιλτρο ακόμα;

Διαβάστε περισσότερα...

Φώτης Βρέκος: "Ευρώπη: προς μια «πολυεπίπεδη διακυβέρνηση»"

Η οικονομική κρίση που δυστυχώς διανύουμε ακόμη δεν είναι πρόβλημα αμιγώς ελληνικό, όπως αρκετοί «άσπονδοι φίλοι» της χώρας μας πρεσβεύουν, προσπαθώντας να πείσουν γι’ αυτό την ευρωπαϊκή κοινή γνώμη, ενώ είναι ολοφάνερο ότι δεν έχουν πείσει γι’ αυτό ούτε τους ίδιους τους εαυτούς τους.

Διαβάστε περισσότερα...

Σοφία Τόλια: "Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας: Αναζητώντας ακόμη τα προφανή και τα αυτονόητα!!!"

Η διατήρηση της μνήμης αποτελεί αρετή και χρέος μαζί. Οι επετειακές ημέρες, και μάλιστα σε παγκόσμιο επίπεδο, αυτό ακριβώς επιτάσσουν, την υπενθύμιση ορόσημων γεγονότων, που διαμόρφωσαν τη μετέπειτα πορεία της ανθρωπότητας και την προσπάθεια μέσω της υπενθύμισης αυτής προβληματισμού για περαιτέρω βελτίωσή της.

Διαβάστε περισσότερα...

Κ. Γκαβογιάννης: "Αισιοδοξία και προοπτική για όλες τις γυναίκες του κόσμου"

Η 8η Μαρτίου έχει καθιερωθεί ως Παγκόσμια Ημέρα για τα δικαιώματα της Γυναίκας. Μια μέρα γιορτής κυρίως όμως μνήμης και διεκδίκησης των γυναικών σε όλο τον κόσμο.

Διαβάστε περισσότερα...

Δημ. Παπακώστας: Αναλογικό εκλογικό σύστημα / Νέα Δημοκρατία και... "ακυβερνησία" σε Δήμους...

Άρχισαν οι πρώτες...εχθροπραξίες μεταξύ κομμάτων, Δημάρχων μεγαλοαστικων Δήμων και φερελπιδων υποψηφίων για Περιφερειακές ή Δημοτικές Αρχές σε Καλλικρατικες περιοχές....

Διαβάστε περισσότερα...

Χρ. Κατσαβριά - Σιωροπούλου: "Νέος αθλητικός χάρτης στην υπηρεσία της νέας γενιάς. Ο αθλητισμός μοχλός για την κοινωνική ανάπτυξη"

Η δημιουργία ενός αθλητικού συστήματος που θα συνδέεται άμεσα με τον ελεύθερο χρόνο των πολιτών, που θα συμβαδίζει με μια άλλη οικολογική πολιτική και θα αποτελεί μέρος ενός διαφορετικού μοντέλου οικιστικής ανάπτυξης κι εξυπηρέτησης των άμεσων αναγκών της κοινωνίας, είναι η στρατηγική προτεραιότητα του ΣΥΡΙΖΑ και της κυβέρνησης.

Διαβάστε περισσότερα...

Γ. Καραβίδας: "Εμπαιγμός με τα «έργα» της ΣΑΤΑ στα χωριά μας;"

…με κονδύλια από τη ΣΑΤΑ παλαιότερων ετών που προορίζονταν για το έργο της «πλατείας Οξυάς» και μέρος από τα τακτικά έσοδα του χωριού θα αποκατασταθεί, όπως πληροφορηθήκαμε (βλ. συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Μουζακίου της 26-2-2018),

Διαβάστε περισσότερα...

Τάσος Παππάς: "Η νέα γενιά ως σημαιοφόρος νέων ιδεών"

Είμαστε δύο εβδομάδες περίπου πριν την έναρξη των εργασιών του ιδρυτικού συνεδρίου του Κινήματος Αλλαγής και έχει ήδη αναπτυχθεί ένας προσυνεδριακός διάλογος που άλλοτε δημιουργεί αισιοδοξία για το μέλλον του νέου φορέα της Δημοκρατικής Παράταξης και άλλοτε προκαλεί προβληματισμό.

Διαβάστε περισσότερα...

Δημ. Παπακώστας: "Η Μεγάλη Σκάλα Ανθηρού έργο περιφερειακής ευθύνης, αλλά κεντρικής σημασίας για Δήμο Αργιθέας και έδρα του!!!"

Επευκαιρια του αξιόλογου και επίκαιρου σημειώματος του Συνδημότη Κ. Γραμμενου για την ιστορία και το όλο χρονοδιάγραμμα του προβλήματος που ταλαιπωρεί όλο το Ανθηρό (έδρα Καλλικρατικου Δήμου Αργιθέας), επιβάλλεται, συμμετέχοντας στο δημιουργικό δημόσιο διάλογο, να υπενθυμίσουμε:

Διαβάστε περισσότερα...

Κ. Γραμμένος: "Η Μεγάλη Σκάλα Ανθηρού σήμερα, η προσωρινή λύση και οι συντελεστές της"

Είναι φορές, που υπάρχουν ή συμβαίνουν κάποια πράγματα γύρω μας και ενώ είναι πάρα πολύ σημαντικά, δεν δίνουμε την απαραίτητη σημασία αφήνοντάς τα να προσπεράσουν ή τα θεωρούμε αυτονόητα.

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS