.
.
.
.
.

Σάββατο, 23 Μαρτίου 2024

Με απονομή βραβείων και μουσική συναυλία "έπεσε" η αυλαία του 39ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Καρδίτσας (+Φωτο +Βίντεο)

Με την απονομή των βραβείων και τη μουσική συναυλία του συνόλου Ελληνικής Μουσικής του Μουσικού Σχολείου Καρδίτσας αφιέρωμα στον τιμώμενο συνθέτη Σταύρο Ξαρχάκο, ολοκληρώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (23/3) το 39ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Καρδίτσας που διοργάνωσε η Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων του Νομού Καρδίτσας σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Θεσσαλίας-Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας, τον Δήμο Καρδίτσας, την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Θεσσαλίας, το Επιμελητήριο Καρδίτσας και τη συμπαράσταση της Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων.

«Βαλτωμένη» η μελέτη για το ειδικό σχολείο Καρδίτσας - Δεν έγινε ποτέ το τμήμα που είχε αναλάβει η Περιφέρεια

Η κατασκευή ειδικού σχολείου στην Καρδίτσα μοιάζει να είναι μία υπόθεση που δεν βρίσκεται στο πάνω ράφι των προτεραιοτήτων, παρότι είναι ένα έργο που έχει ανάγκη μία πολλή ευαίσθητη κοινωνική ομάδα, που η σημερινή δομή δεν καλύπτει τις ανάγκες της.

Διάγγελμα Πούτιν για το τρομοκρατικό χτύπημα στη Μόσχα - Το Ισλαμικό Κράτος έδωσε στη δημοσιότητα τους 4 τρομοκράτες

Τηλεοπτικό διάγγελμα προς τον ρωσικό λαό απηύθυνε ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν, στον απόηχο της πολύνεκρης επίθεσης σε αίθουσα συναυλιών κοντά στη Μόσχα.

Εορτασμός Εθνικής Επετείου 25ης Μαρτίου 1821 στο Δήμο Σοφάδων – Πρόγραμμα

Ο εορτασμός της Ιστορικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821 θα πραγματοποιηθεί με τη μεγαλύτερη δυνατή λαμπρότητα, ιδιαίτερα μάλιστα στα Σχολεία, τις Δημόσιες Υπηρεσίες και τους Οργανισμούς, αναφέρει ο Δήμος Σοφάδων στην ανακοίνωση του με την οποία γνωστοποιεί το Πρόγραμμα εορτασμού.

Στη διεθνή τουριστική έκθεση της Βιέννης συμμετείχε με περίπτερο η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Στο πλαίσιο των δράσεων της Τουριστικής Προβολής 2024 της Περιφέρειας Θεσσαλίας πραγματοποιήθηκε η Διεθνής Τουριστική Έκθεση της Βιέννης «FERIENNESSE WIEN 2024» , η οποία έλαβε χώρα στο εκθεσιακό κέντρο της Βιέννης από τις 14 έως και τις 17 Μαρτίου.

Το 39ο Π.Φ.Ε.Θ. Καρδίτσας τίμησε τον ηθοποιό Γιώργο Σουξέ - Το βράδυ του Σαββάτου (23/3) η τελετή λήξης

Τον σπουδαίο και ιδιαίτερα αγαπημένο ηθοποιό Γιώργο Σουξέ τίμησε, το βράδυ της Παρασκευής 22 Μαρτίου, το 39ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Καρδίτσας.

87 αφυγραντήρες μέσω δωρεάς, παρέλαβαν πλημμυροπαθείς κάτοικοι του Μ. Ευυδρίου Λάρισας

Ξεκίνησε σήμερα από την Τοπική Κοινότητα Μ. Ευυδρίου του Δήμου Φαρσάλων και ολοκληρώθηκε, η διανομή προς τους πλημμυροπαθείς της ευρύτερης περιοχής 87 αφυγραντήρων τελευταίας τεχνολογίας, που αποτελούν δωρεά της Ελληνικής Κοινότητας Λουξεμβούργου (75 τεμ.) και του Συλλόγου Υπαλλήλων Περιφερειακών Υπηρεσιών του ΥΠ.Ε.Π.Θ. (12 τεμ.).

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ