.
.
.
.
.

Κυριακή, 03 Μαρτίου 2024

Τακτικές και έκτακτες κρίσεις Υποστρατήγων, Ταξιάρχων και Συνταγματαρχών Όπλων και Σωμάτων

Το Γενικό Επιτελείο Στρατού, κατόπιν απόφασης του Ανωτάτου Στρατιωτικού Συμβουλίου, ανακοινώνει τους παρακάτω πίνακες τακτικών κρίσεων Συνταγματαρχών Σωμάτων έτους 2024-2025:

Γλασκόβη 2024: Χάλκινο μετάλλιο για τον Εμμανουήλ Καραλή με 5,85 μέτρα!

Ο Εμμανουήλ Καραλής κατάφερε στο σημαντικότερο αγώνα του στη σεζόν, να κάνει την καλύτερη φετινή του εμφάνιση και αναμφίβολα μία από τις καλύτερες της καριέρας του κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο.

Στις 19 Μαΐου οι εκλογές του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος - Πως και για ποια όργανα θα ψηφίσουν τα μέλη του ΤΕΕ στην Καρδίτσα

Στις 19 Μαΐου από τις 8:00 το πρωί μέχρι τις 19:00 το βράδυ θα διεξαχθούν σε όλη τη χώρα οι εκλογές για την ανάδειξη των αιρετών Μελών οργάνων του ΤΕΕ. Στις παραπάνω εκλογές θα εκλεγούν:

Στη φυλακή οι έξι που συνελήφθησαν για την τρομοκρατική οργάνωση “Σύμπραξη Εκδίκησης”

Στην φυλακή οδηγούνται μετά τις απολογίες τους οι έξι κατηγορούμενοι για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση "Σύμπραξη Εκδίκησης", για την οποία κατηγορούνται και τέσσερις κρατούμενοι σε σωφρονιστικά καταστήματα.

Τεράστια τα ρυμοτομικά και πολεοδομικά προβλήματα στο Δήμο Σοφάδων - Χωρίς οριοθέτηση τρεις οικισμοί του Δήμου

Σε παραδοχή ότι τα ρυμοτομικά και πολεοδομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος Σοφάδων είναι τεράστια, τόσο μέσα στην πόλη, όσο και στις Τοπικές Κοινότητες, προχώρησε ο δήμαρχος κ Δημοσθένης Κατσής, κατά την ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ