.
.
.
.
.

Τετάρτη, 10 Απριλίου 2024

Ηλιούπολη: Νεκροί από πυροβολισμούς εντοπίστηκαν μητέρα και γιος

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορείς γύρω στις 21.40 ενημερώθηκε η ΕΛΑΣ ότι υπήρχε υπόνοια αιφνιδίου θανάτου, λόγω της έντονης δυσοσμίας που έβγαινε από διαμέρισμα του πρώτου ορόφου στην οδό Θερμοπυλών στην Ηλιούπολη.

Μπ. Παπαδόπουλος: «Οι πράξεις διαψεύδουν τα λόγια όσων διαλαλούσαν “η Ελλάδα ψηλά, η Καρδίτσα μπροστά”»

Πέρασε ένας χρόνος μετά τις βουλευτικές εκλογές όταν οι κυβερνώντες διαλαλούσαν «η Ελλάδα ψηλά, η Καρδίτσα μπροστά». Τώρα, ενόψει των νέων εκλογών για την ευρωβουλή, εμφανίστηκαν λανσάροντας αυτή τη φορά την παράταξη του «Γαλάζιου Πυρσού» ως «εγγυήτριας πολιτικής δύναμης».

Υπ. Παιδείας: Εκδόθηκε η εφαρμοστική εγκύκλιος για τη διαδικασία καταχώρισης στην ειδική εφαρμογή stop-bullying.gov.gr

Το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού ανακοίνωσε ότι εκδόθηκε σήμερα (10/4) η εφαρμοστική εγκύκλιος του Ν.5029/2023 για τη διαδικασία καταχώρησης στην ειδική εφαρμογή διαχείρισης stop-bullying.gov.gr.

Επ.Ο. Λάρισας - Καρδίτσας, τμήμα Μεσοράχη - Ελευθερές: Στο 25% το οδικό έργο που έπρεπε ήδη να έχει παραδοθεί - Παράταση 14 μηνών

Με απόφαση της Περιφερειακής Επιτροπής χορηγήθηκε παράταση της προθεσμίας περαίωσης του έργου «ΕΠ.Ο. Λάρισας Καρδίτσας: Κατασκευή οδικού τμήματος από Ι/Κ Μεσοράχης έως Ι/Κ Ελευθερών», προϋπολογισμού 8.500.000 ευρώ.

Η ΚΕΔΕ δεν επιθυμεί οι Δήμοι να αναλάβουν την ευθύνη εφαρμογής του Κανονισμού Πυροπροστασίας Ακινήτων εντός και πλησίον δασικών εκτάσεων

Δεν συμφωνεί η ΚΕΔΕ να αναλάβουν οι δήμοι την αρμοδιότητα και την ευθύνη εφαρμογής του Κανονισμού Πυροπροστασίας Ακινήτων εντός και πλησίον δασικών εκτάσεων, ενώ παράλληλα ζητά την εξ ολοκλήρου απόδοση του Τέλους Ανθεκτικότητας στην κλιματική κρίση στους δήμους.

Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Βουλευτής των "Σπαρτιατών" Διονύσης Βαλτογιάννης

Την αποχώρηση του από το κόμμα των ”Σπαρτιατών” δηλώνει ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Διονύσης Βαλτογιάννης, με επιστολή που απέστειλε προς τον πρόεδρο της Βουλής, Κώστα Τασσούλα, καταγγέλλοντας τον πρόεδρο του κόμματος Βασίλη Στίγκα.

Παρατάσεις για την Εφαρμογή του Κανονισμού Πυροπροστασίας Ακινήτων εντός ή πλησίον δασικών εκτάσεων

Σε συνέχεια της προαναγγελτικής ανακοίνωσης του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας σχετικά με την εφαρμογή του «Κανονισμού Πυροπροστασίας Ακινήτων εντός ή πλησίον δασικών εκτάσεων», δίνονται οι εξής παρατάσεις:

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ