.
.
.
.
.

Πέμπτη, 11 Απριλίου 2024

Σύμβαση 717 ΕΡΓΟΣΕ: Ελεύθεροι με ορισμό εγγύησης άλλοι δύο κατηγορούμενοι μετά την απολογία τους από την Ευρωπαία Ανακρίτρια

Ελεύθεροι με την επιβολή εγγυήσεων 800.000 και 500.000 ευρώ αντίστοιχα, αφέθηκαν μετά τις απολογίες τους για την σύμβαση 717 στην Ευρωπαία Ανακρίτρια, άλλοι δύο κατηγορούμενοι από την ΕΡΓΟΣΕ.

ΕΛΑΣ: Οδηγίες για την καταγγελία περιστατικών ενδοοικογενειακής βίας

Η ΕΛΑΣ ανάρτησε στην ιστοσελίδα της και στους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικά δικτύωσης αναλυτικές οδηγίες για το πώς μπορούν οι πολίτες να καταγγέλλουν περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας.

Χρ. Τριαντόπουλος από την Καρδίτσα: Εντός του Απριλίου ξεκινάει το πρόγραμμα επιχορήγησης των επιχειρήσεων του Παλαμά (+Βίντεο)

Εντός του Απριλίου επιδιώκεται να ξεκινήσει η υλοποίηση προγράμματος επιχορήγησης των επιχειρήσεων του Παλαμά και της Φαρκαδόνας με το άνοιγμα της σχετικής πλατφόρμας για την υποβολή των δηλώσεων των επιχειρήσεων ενώ το Ιούνιο αναμένεται να ξεκινήσει η υλοποίηση του Thessaly Pass για την ενίσχυση της επισκεψιμότητας και στην περιοχή μας.

Εσπερινό ΕΠΑΛ Καρδίτσας: Την Παρασκευή 12 Απριλίου εθελοντική αιμοδοσία στο Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας

Την Παρασκευή 12 Απριλίου 2024 και Ώρα 8:30-13:30 το ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΕΠΑΛ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ οργανώνει Εθελοντική Αιμοδοσία στο Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας.

Το Σάββατο 13 Απριλίου το 40ήμερο μνημόσυνο της Ελευθερίας Ντάφου

Τελούμε το Σάββατο 13 Απριλίου 2024 στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου της κοινότητας Ματαράγκας Καρδίτσας το 40ήμερο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής της αγαπημένης μας συζύγου, μητέρας, γιαγιάς, αδελφής και θείας Ελευθερίας Ντάφου.

Ναυαγοί σε ερημονήσι του Ειρηνικού έγραψαν "Help" με φύλλα φοίνικα στην άμμο και κατάφεραν να διασωθούν! (+Βίντεο)

Τρεις ναυαγοί, που είχαν αποκλειστεί για μία εβδομάδα σε ένα ερημονήσι στον δυτικό Ειρηνικό Ωκεανό, διασώθηκαν αφότου ένα αεροσκάφος του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ που τους αναζητούσε παρατήρησε τα φύλλα φοίνικα που οι τρεις τους είχαν χρησιμοποιήσει για να γράψουν τη λέξη «Βοήθεια» σε μια αμμώδη παραλία.

ΑΑΔΕ: Βραχυχρόνιες μισθώσεις ακινήτων - Διευκρινίσεις για τη φορολογική μεταχείρισή τους

Διευκρινίσεις σχετικά με τη φορολογική μεταχείριση των βραχυχρόνιων μισθώσεων ακινήτων, που αρχίζουν από 1.1.2024 και εφεξής, παρέχει η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων, με σκοπό τη διευκόλυνση των φορολογουμένων στην ορθή εκπλήρωση των υποχρεώσεών τους.

Ενημέρωση των εκπαιδευομένων του παραρτήματος Σοφάδων του ΣΔΕ Καρδίτσας με θέμα «Εμβολιασμός και Πρόληψη Υγείας»

 

Τη Δευτέρα 8 Απριλίου 2024, στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Σοφάδων (παράρτημα του ΣΔΕ Καρδίτσας) πραγματοποιήθηκε ενημερωτική εκδήλωση με θέμα τη σημασία του εμβολιασμού στην πρόληψη νοσημάτων σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Σοφάδων. Στόχος ήταν η ευαισθητοποίηση των εκπαιδευομένων για την αξία του εμβολιασμού για να μπορούν να έχουν καλύτερη ποιότητα ζωής, προστατευμένοι από σοβαρά λοιμώδη νοσήματα.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ