.
.
.
.
.

Σάββατο, 13 Απριλίου 2024

Διάγγελμα Νετανιάχου εν αναμονή ιρανικής επίθεσης: Όποιος μας πληγώσει, θα τον πληγώσουμε

Ώρα μηδέν για τη Μέση Ανατολή εν αναμονή χτυπήματος του Ιράν προς το Ισραήλ, ως αντίποινα για επίθεση των IDF στο προξενείο της Τεχεράνης στη Δαμασκό της Συρίας.

Δεκάδες μη επανδρωμένα αεροσκάφη (UAV) απογειώθηκαν από το Ιράν και κατευθύνονται προς στόχους στο Ισραήλ

Το ισραηλινό δίκτυο Channel 12 TV μετέδωσε ότι δεκάδες μη επανδρωμένα αεροσκάφη (UAV) απογειώθηκαν από το Ιράν και κατευθύνονται προς στόχους στο Ισραήλ. Η πτήση τους θα διαρκέσει ώρες.

Ισραήλ: Οι ένοπλες δυνάμεις σε ύψιστο συναγερμό για ενδεχόμενη επίθεση από το Ιράν

Το Ισραήλ «παρακολουθεί στενά σχεδιαζόμενη επίθεση» εναντίον του από το Ιράν και τους συμμάχους της Τεχεράνης στην περιοχή, δήλωσε ο ισραηλινός υπουργός Αμυνας Γιόαβ Γκάλαντ, χωρίς να δώσει στοιχεία για την απειλή.

Φ. Σερέτης: Έτοιμο κτιριακά μέχρι τέλος Απριλίου ένα «άλλο» Κ.Υ. Παλαμά - Ολοκληρώθηκαν οι διαγωνιστικές διαδικασίες για το Κ.Υ. Μουζακίου

Ο Μάιος θα είναι ο καθοριστικός μήνας για την επαναλειτουργία του Κ.Υ. Παλαμά στο φυσικό του χώρο και του Κ.Υ. Μουζακίου (ενδεχομένως) στο νέο κτίριο που θα το στεγάσει.

Νέα σεισμική δόνηση 4,2 Ρίχτερ στη βόρεια Εύβοια το απόγευμα του Σαββάτου (13/4)

Νέα σεισμική δόνηση 4,2 βαθών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε το απόγευμα (19.54) του Σαββάτου 13 Απριλίου 2024 στη βόρεια Εύβοια, σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Στον τελικό του Μόντε Κάρλο προκρίθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς!

Μετά από μία επική μάχη δύο ωρών και σαράντα λεπτών, ο Στέφανος Τσιτσιπάς υποχρέωσε τον Γιανίκ Σίνερ στη δεύτερη φετινή ήττα του και προκρίθηκε για τρίτη φορά στην καριέρα του στον τελικό του τουρνουά Masters του Μόντε Κάρλο.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ