.
.
.
.
.

Δευτέρα, 15 Απριλίου 2024

ΕΒΕ Καρδίτσας: Προετοιμάζεται πρόταση για ειδικό πρόγραμμα χρηματοδότησης πληγεισών επιχειρήσεων λόγω του "Daniel"

Πρόταση προς το αρμόδιο υπουργείο αναμένεται να καταθέσει σύντομα το Επιμελητήριο Καρδίτσας, προκειμένου να δημιουργηθεί ειδικό πρόγραμμα χρηματοδότησης πληγεισών επιχειρήσεων από τον "Daniel".

Εργαστήριο Συμβουλευτικής & Απασχόλησης στο ΣΔΕ Καρδίτσας από το ΙΝΕ ΓΣΕΕ Θεσσαλίας

Την Δευτέρα 8-04-2024 το ΣΔΕ Καρδίτσας υποδέχθηκε τον σύμβουλο Απασχόλησης κ. Αχιλλέα Βαϊόπουλο και τον κ. Παναγούλη Ντίνο Επιστημονικό Συνεργάτη και Συντονιστή του Δικτύου Συμβουλευτικής και Πληροφόρησης Εργαζομένων και Ανέργων του ΙΝΕ ΓΣΕΕ Θεσσαλίας.

Ευρωεκλογές 2024: Οι 35 υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ - 3 υποψήφιοι στη Θεσσαλία

Ανακοινώθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας (15.4.24) οι 35 υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, μετά την καταμέτρηση των ψήφων των μελών και φίλων του κόμματος στις προκριματικές εκλογές της Κυριακής.

Ιδιαίτερα υψηλές θερμοκρασίες τη Δευτέρα (15/4) στην κεντρική Ελλάδα - Πάνω από 32 η Καρδίτσα!

Συνεχίστηκε η άνοδος της θερμοκρασίας τη Δευτέρα 15/04, σύμφωνα με τις καταγραφές του δικτύου αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του meteo.gr / Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

15.000 φίλαθλοι έχουν ταυτοποιήσει το εισιτήριό τους μέσω του Gov.gr Wallet

Μέχρι σήμερα 15.000 φίλαθλοι ταυτοποίησαν με τρόπο απλό και φιλικό το εισιτήριό τους, μέσω της εφαρμογής Gov.gr Wallet,  το οποίο  έχουν κατεβάσει στο κινητό τους τηλέφωνο από το Google Play ή το App Store.

ΕΛΑΣ: 33 ανήλικοι συνελήφθησαν σε ειδικές δράσεις το τριήμερο 12-14 Απριλίου

Η ΕΛΑΣ, το τριήμερο 12-14 Απριλίου, πραγματοποίησε ειδικές δράσεις για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παραβατικότητας και την εξάλειψη της βίας των ανηλίκων, με σκοπό την ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των ίδιων και των γονέων τους, μέσω της εμφανούς αστυνομικής παρουσίας.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ